okupila se obitelj

Emotivna objava sina Olivera Dragojevića uz fotografiju na koju je teško ostati ravnodušan: "Sve ovo je samo za te..."

Obitelj Olivera Dragojevića Obitelj Olivera Dragojevića Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Olivera Dragojevića Obitelj Olivera Dragojevića Vesna Dragojević i sinovi Vesna i Davor Dragojević Vesna i Davor Dragojević Sinovi Olivera Dragojevića Vesna Dragojević i sinovi Oliver Dragojević sa suprugom Vesnom, sinom i nevjestom Davor i Damir Dragojević sa suprugama Vesna, Davor i Dino Dragojević +19 Oliver Dragojević sa suprugom Vesnom, sinom Dinom, nevjestom Nevenom i blizancima Davorom i Damirom Galerija

Obitelj Olivera Dragojevića obišla je trajekt Oliver, a njegov sin Davor tim je povodom napisao emotivnu objavu.

U čast neprežaljenom Oliveru Dragojeviću trajekt koji plovi ¸na liniji Split - Vela Luka - Ubli dobio je ime Oliver i ovaj mjesec je započeo svoju redovnu plovidbu.

Trajekt je sada obišla i Oliverova obitelj, a njegov sin Davor tim je povodom napisao i emotivnu objavu na drutšvenim mrežama.

"Sve ovo more je samo za te. Trajekt Oliver", napisao je Davor na Facebooku uz fotografiju na kojoj pozira ispred trajekta Olivera s majkom Vesnom, braćom Damirom i Dinom, Oliverovim nećakom Petrom Dragojevićem i njihovim obiteljima. I Petar se oglasio s trajekta u pričama na Instagramu, a fotografije Oliverove obitelji pogledajte u našoj galeriji.

Inače, Oliverov sin Davor Dragojević također se okušao kao pjevač i 1997. godine snimio je hit-duet s Mineom "Ako ovo je kraj".

Podsjetimo, novonabavljeni brod Jadrolinije izvorno je nazvan Vela Luka, no nakon zaprimljenog prijedloga Hrvatske glazbene unije za preimenovanje broda prihvaćeno je novo ime - Oliver, u čast neprežaljenom "morskom vuku" koji je preminuo prije skoro šest godina. Trajekt je kupljen u Grčkoj i stigao je kao pojačanje za vezu kopna s Korčulom, otokom na kojem je "morski vuk" svakog ljeta pronalazio svoj mir.

Još pjesama koje su ostale iza legendarnog glazbenika, a koje nisu objavljene dosad, naći će se na albumu naziva "Dolaziš", koji bi trebao izići najesen.

Početkom ožujka objavljena je i nova Oliverova pjesma "Ne mogu ti reći" i popratni videospot u kojem glumi njegov unuk Toni, a sve na inicijativu njegove obitelji, koja je dvije godine preslušavala materijale koji su ostali iza njega.

Oliver Dragojević preminuo je 29. srpnja 2018. nakon duge i teške bolesti, a na posljednji počinak u Veloj Luci ispraćen je katamaranom Jadrolinije iz Splita.

Pogledaji ovo Vesna, Davor i Dino Dragojević Celebrity Evo kako izgledaju sinovi Olivera Dragojevića, nemamo ih često priliku vidjeti, a jednog pamtimo po hit-pjesmi iz 90-ih!

Pogledaji ovo Elizabeta Ružić Celebrity Malo je poznato da se zaručnica Baby Lasagne pojavila u spotu Olivera Dragojevića, evo o kojoj je pjesmi riječ!

Pogledaji ovo Trajekt ''Oliver'' - 3 inMagazin Ekipa IN magazina bila je na glazbenom krštenju trajekta Oliver: ''Kad sam ušla u salon, mislila sam da je Oliver otvorio kafić''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Enis Bešlagić i Baby Lasagna - 3 Enis Bešlagić i Baby Lasagna - 1 Enis Bešlagić i Zlatko Dalić Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 5 +26 Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna od Enisa Bešlagića primio važno priznanje koje ga je dirnulo: ''Dobiti ovo od čovjeka koji je uljepšao moje djetinjstvo...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger i Thom Evans - 1 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 2 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 3 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 10 +26 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 9 Celebrity Uskoro će proslaviti 46. rođendan, ali na temelju ovih prizora u badiću to se ne može reći: ''Kakvo tijelo imaš!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene