oduvijek umjetnička duša!

Malo je poznato da se zaručnica Baby Lasagne pojavila u spotu Olivera Dragojevića, evo o kojoj je pjesmi riječ!

Elizabeta Ružić Elizabeta Ružić Screenshot/Youtube 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeta Ružić Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 2 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 1 Elizabeta Ružić Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 4 Baby Lasagna Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 2 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić Baby Lasagna i Elizabeta Ružić Baby Lasagna i Elizabeta Ružić +19 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić Galerija

Zaručnica Baby Lasagne Elizabeta Ružić glumila je u spotu Olivera Dragojevića, i to kada je imala samo šest godina.

Dok cijeli svijet bruji o Baby Lasagni, njegova zaručnica Elizabeta Ružić mu je velika podrška i oslonac, a svoje prste ima i u njegovoj karijeri, koja je brzinom munje krenula uzlaznom putanjom

Osim što je osmislila spot za hit-pjesmu "Rim Tim Tagi Dim", s kojom nas je predstavljao na Eurosongu, često mu pomaže i oko modnih kombinacija i vizualnih dijelova projekata.

Međutim, i Elizabetin otac Josip Ružić također stoji iza uspješne pjesme. On je inače vlasnik firme iz Kaštelira, koja se već niz godina bavi videoprodukcijom, a u posao je uključio i svoju obitelj, piše Slobodna Dalmacija.

Zanimljiva je činjenica i ta da je Josip montirao spot za glazbenog velikana Olivera Dragojevića, a u videu koji je snimljen prije dvadesetak godina glumila je tada šestogodišnja Elizabeta.

Radi se o pjesmi "Čovik nasrid mora", koju je Oliver snimio u duetu s istarskim glazbenikom Brunom Krajcarom

Sada 27-godišnja Elizabeta studirala je na Umjetničkoj akademiji u Splitu, smjer Medijska umjetnost, a bavi se videoprodukcijom i umjetničkom fotografijom. Potpisuje kratkometražni film ''Ponekad je lakše ubiti nekoga drugoga'', a 2022. s Markom je dobila nagradu za najbolji video na natječaju Moja.hr, natjecanju mladih kreativaca iz 20 županija i Grada Zagreba.

Inače, Elizabeta i Marko upoznali su se prije tri godine, a ona je mislila kako njihov prvi susret baš i nije prošao najbolje.

''Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u toj grupi koju slušam i mislila sam da je zgodan pa sam ga dodala. On je mene dodao natrag i tako je sve počelo. Nakon prvog dejta mislila sam da mi se više nikad neće javiti i da je prošlo grozno, ali onda se javio'', ispričala je Elizabeta u dokumentarcu ''Ususret Eurosongu''.

U mjestu Kaštelir preuređuju kuću u kojoj će živjeti, a uređuju je sami.

Pogledaji ovo Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 2 Celebrity Baby Lasagna pohvalio se novim slatkim fotografijama sa zaručnicom, pa ispričao i jednu anegdotu iz djetinjstva: ''Kad sam bio mali...''

Pogledaji ovo Tim Baby Lasagne Celebrity Upoznajte tim Baby Lasagne, i njima se život promijenio preko noći: "To je daleko najljepša stvar ove Eurovizije!"

Pogledaji ovo Elizabeta Ružić Celebrity Ovo je trenutačno najponosnija djevojka u Hrvatskoj, a evo tko je ta ljepotica koju je naš Baby Lasagna već i zaprosio!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Meri Goldašić Meri Goldašić - 6 Meri Goldašić - 2 Meri Goldašić - 1 +30 Meri Goldašić - 3 Celebrity Bivša natjecateljica MasterChefa javila se prizorima s Maldiva koji oduzimaju dah: ''Past će na dupe oni koji me znaju!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić - krštenje sina - 7 Ecija Ivušić - krštenje sina - 5 Ecija Ivušić - krštenje sina - 8 Ecija Ivušić - krštenje sina - 9 +25 Ecija Ivušić - krštenje sina - 6 Celebrity Ecija i Goran Belošević objavili prizore s krštenja sina, za kumove su odabrali poznati domaći par!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene