''bikini je top!''

Uskoro će proslaviti 46. rođendan, ali na temelju ovih prizora u badiću to se ne može reći: ''Kakvo tijelo imaš!''

Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger i Thom Evans - 1 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 2 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 3 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 10 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 9 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 8 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 7 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 5 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 4 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 3 +20 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 2 Galerija

Nicole Scherzinger sa zaručnikom je usijala društvene mreže, a sve zbog plesnog videa u kojemu pokazaju svoje idealne figure.

Pjevačica Nicole Scherzinger raspametila je obožavatelje u  kupaćem kostimu  sizrezima, koji je istaknuo njenu isklesanu figuru. 

Na svom Instagram profilu objavila je video u kojemu pleše sa zaručnikom Thomom Evansom, koji se bez majice, osim plesnih koraka, pohvalio i trbušnim mišićima. 

"Izađite iz svojih glava i uživajte u trenutku! Stvorite vlastite dobre vibracije", napisala je u opisu objave Nicole. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)

Nicole Scherzinger uskoro će proslaviti 46. rođendan, pa se komplimenti i dalje nižu. 

"Kada odrastem, želim biti tijelo Nicole Scherzinger", "Taman sam pomislio da te ne mogu jače voljeti", "Nicole ne može biti više seksi od ovog, ludilo", "Kakvo tijelo imaš, a bikini je top", nizali su se komentari. 

Podsjetimo, pjevačica je sretne vijesti o zarukama podijelila na svom profilu na Instagramu. Objavila dvije fotografije s putovanja na Havaje gdje ju je zaručnik iznenadio s prstenom na plaži, a ona oduševljenje nije mogla sakriti.

Nicole i Thom koji je bio škotski ragbijaš i model upoznali su se 2019. godine kada je ragbijaš sudjelovao u ''The X Factor: Celebrity'' s bendom Try Star. Neko se vrijeme šuškalo o njihovom prekidu, ali su oboje potvrdili da su još uvijek u vezi.

Ona prije baš i nije imala sreće u ljubavi. U prošlosti je ljubila vozača formule Lewisa Hamiltona i bugarskog tenisača Grigora Dimitrova, a te veze su neslavno završile.

Inače, Nicole često zovu ženom božicom zbog svoje idealne figure koju drži još od mladih dana kad je pjevala u popularnoj grupi Pussycat Dolls.

Pogledaji ovo Nicole Scherzinger i Thom Evans - 6 Celebrity Boginja ljepote objavila je golišave fotke s mlađim zaručnikom, očito je zašto ih zovu jednim od najzgodnijih parova na svijetu!

Pogledaji ovo Nicole Scherzinger - 2 Celebrity Svojom savršenom figurom opet je očarala svoje pratitelje, a kad vidite ove fotke bit će vam jasno zašto ju zovu boginjom ljepote!

Pogledaji ovo Nicole Scherzinger Celebrity Gornji dio badića nije joj posve prekrio bujne grudi, a njezin sedam godina mlađi zaručnik ne odvaja se od nje

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Rod Stewart, Liam Stewart i Nicole Artukovich - 5 Rod Stewart, Liam Stewart i Nicole Artukovich - 4 Rod Stewart, Liam Stewart i Nicole Artukovich - 3 Rod Stewart, Liam Stewart i Nicole Artukovich - 2 +21 Rod Stewart, Liam Stewart Celebrity Odbrojava se sitno do vjenčanja godine u Dubrovniku, evo što je svjetski slavni par poželio za svadbene poklone!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeta Ružić Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 2 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 1 Elizabeta Ružić +25 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 4 Celebrity Malo je poznato da se zaručnica Baby Lasagne pojavila u spotu Olivera Dragojevića, evo o kojoj je pjesmi riječ!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene