podrška sa svih strana

Naša pjevačica mnoge je dirnula svojom posvetom kolegici: "Zato je mrze. Ne mogu je poleći, ne mogu je preskočiti, pa miniraju slabine"

Nika Antolos Nika Antolos Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Nina Badrić Maja Šuput o Severini Podrška za Severinu Podrška za Severinu Podrška za Severinu Podrška za Severinu Podrška za Severinu Podrška za Severinu Podrška za Severinu +9 Podrška za Severinu Galerija

Nika Antolos podržala je Severinu dirljivom objavom na Instagramu.

Pjevačica Severina ne prestaje dobivati podršku nakon odluke Vrhovnog suda o vraćanju skrbništva nad njezinim sinom ocu Milanu Popoviću.

Brojni poznati hrvati i Hrvatice, ali i regionalne zvijezde, javno su Stali uz Severinu, a posebno se istaknula poruka kojom ju je podržala kolegica Nika Antolos, pjevačica grupe Feminnem.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Severinino pismo Vrhovnom sudu: "Poštovani dobri gospodine predsjedniče Dobroniću…"

"Sve bih mogla istrpiti, dok god mi ne diraju dijete... Ne mogu ni zamisliti koliko majki i očeva to trenutno umire... ne mogu napisati živi, jer to na život ni ne mirise... Jedna od njih je i Severina. Ona o kojoj jako vole pričati, jer među iznimno rijetkima, već godinama postojano stoji čelo o čelo s svim moćnim muškarcima ove i one države. I to na pol snage odradi. Zato je mrze. Ne mogu je poleći, ne mogu je preskočiti, pa miniraju slabine. Prstima ravno u dušu. Dijete. Kako moraju radosno poskakivati svi koji je godinama ne mogu progutati. Divno zar ne? Kakvi moćnici... Dijete i majka srastu od samoga začeća u jedno, stoga kad to čudo života napusti samo njihov svijet, oni (oboje) i dalje imaju osjećaj jednog. Zato dijete od majke teško se odvaja. I obrnuto. Dakako, to ako pričamo o pravom terminu mame, ne samo - 'mame'. A ovdje o pravoj mami pričamo", započela je Nika.

Pogledaji ovo Nika Antolos Zanimljivosti Našoj pjevačici iz stana je misteriozno nestala njoj dragocjena stvar, odmah je požurila na Kaptol po novu!

"Da se razumijemo u startu, ne interesira me 'vanjska slika' Severinina, nečiji 'doživljaj' ili 'pretpostavka'. Pričam ono što znam. Gori joj srce za sina. Preokrenula bi cijeli svijet za slobodu da vole se više dozvoljenih sati, ali svijet podmuklo noktima drži se za blato..." nastavila je.

"A utihnut’ će buka, smanjiti se vijesti, i na kraju dana pasti će tama, kad mali se opet, u stranu sobu smjesti, misliti će samo 'gdje je moja mama'... Nadam se da mirno spavaju oni okićenih džepova, za razliku od djece... Jer mama preklinje Boga, a On uvijek odgovori... Ne zaboravite, Njegova je zadnja. Ne vjeruj im mama, svijet je još uvijek čaroban..." zaključila je pjevačica, a njezina objava na Instagramu dirnula je mnoge.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ➖𝙽𝚒𝚔𝚊 𝙰𝚗𝚝𝚘𝚕𝚘𝚜➖ (@____nika_antolos____)

Severinu su na društvenim mrežama podržali i Ana Gruica Uglešić, Nina Badrić, Maja Šuput, Ida Prester, Iva Radić, Lejla Filipović, Tihana Lazović, Marijana Batinić, Davor Grgin, Seka Aleksić, Nika Turković, Boris Ružić te mnogi drugi, a njihove objave možete pogledati u našoj galeriji.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Maja Šuput o Severini Poruka Nataše Bekvalac za Severinu Nina Badrić +15 Podrška za Severinu Celebrity Bijesna objava splitske glumice zbog Severine: "Zaboravljaš da će dijete odrasti i možda neće biti potkupljiv kao neki"

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Deborra-Lee Furness i Eric Bana - 3 Deborra-Lee Furness i Eric Bana - 1 Deborra-Lee Furness i Eric Bana - 2 Hugh Jackman, Deborra Lee Furness +19 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 1 Celebrity Nakon šokantnog razvoda od miljenika žena, utjehu je pronašla u novom prijatelju i glumcu hrvatskih korijena koji je od nje mlađi 13 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene