Krenula je i prodaja karata

Cetinski nakon otkazanog koncerta u Sarajevu, ipak ima razloga za sreću, najavio je spektakl u svibnju!

Tony Cetinski Tony Cetinski Bozidar Vukicevic / CROPIX 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski Tony Cetinski In Magazin: Tony Cetinski Tony Cetinski - 2 Tony Cetinski - 1 In Magazin: Tony Cetinski - 3 In Magazin: Tony Cetinski - 2 In Magazin: Tony Cetinski - 1 Tony Cetinski Tony Cetinski +11 Tony Cetinski Galerija

Nakon što su mu otkazali koncert u Sarajevu, Tony Cetinski najavio je veliki koncert u zagrebačkoj Areni u svibnju ove godine.

Nakon otkazanog koncerta u Sarajevu, Tony Cetinski najavio je nastup u zagrebačkoj Areni.

Prodaja karata je već krenula, a 31. svibnja ove godine pjevač će zabavljati publiku sa svojim brojnim hitovima.

Radio bravo društvenim mrežama najavio je spektakl u Areni Zagreb, a Cetinski će biti zadužen za dobru atmosferu i odličnu zabavu.

Hoćete li ići na koncert?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Podsjetimo, ovih dana pričalo se o otkazivanju zakazanog koncertu u Sarajevu koji je trebao biti 10. veljače. Cetinski je trebao zabavljati Sarajlije na 40. godišnjici Zimskih olimpijskih igara. Nakon najave koncerta pojavilo se određeno nezadovoljstvo građana zbog toga što bi glazbenik iz Hrvatske pjevao na tako velikoj svečanosti. Njihovi mediji su prije tjedan dana pisali o otkazivanju koncerta, a službena objava je stigla 31. siječnja.

"Iako je Vlada Kantona Sarajevo, na zahtjev organizacijskog odbora za obilježavanje 40. godišnjice ZOI-a, osigurala i doznačila sredstva za koncert Tonyja Cetinskog, Gradsko vijeće je u srijedu, 24. siječnja donijelo odluku da ne prihvati pokroviteljstvo pravdajući svoju odluku zakonskim preprekama", navodi Stage Production.

Gradonačelnica Benjamina Karić prethodno je izjavila da je odluka o neprihvaćanju pokroviteljstva donesena jer je organizator koncerta registriran kao d.o.o. društvo te je iz tog razloga Gradsko vijeće donijelo takvu odluku.

Tony tu odluku baš i nije najbolje prihvatio pa je rekao svoj stav na društvenim mrežama.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt - 2 Brad Pitt - 1 Brad Pitt - 4 Brad Pitt - 5 +24 Brad Pitt - 3 Celebrity Mnogima se neće svidjeti ono što Brad Pitt ima na nogama, neki ovaj komad obuće obožavaju, drugi ih ne mogu smisliti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 6 Heidi Klum - 5 Heidi Klum - 4 Heidi Klum - 2 +25 Heidi Klum - 1 Celebrity Bujni dekolte činio se kao da će svakog trena iskočiti iz uske haljine, ali ovoj ženi nitko ne može osporiti da izgleda senzacionalno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene