žele da se održi

Iz turističke zajednice kantona Sarajevo za IN magazin o otkazivanju koncerta Tonyja Cetinskog: ''Možda se promijeni lokacija i vrijeme''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Tony Cetinski - 1 In Magazin: Tony Cetinski - 2 In Magazin: Tony Cetinski - 3 In Magazin: Tony Cetinski - 4 In Magazin: Tony Cetinski - 5 In Magazin: Tony Cetinski - 6 Tony Cetinski Tony Cetinski Tony Cetinski Tony Cetinski +20 In Magazin: Tony Cetinski - 1 Galerija

Koncert Tonyja Cetinskog u Sarajevu na obilježavanju 40. godišnjice Olimpijskih igara bio je zakazan za 10. veljače. Posljednjih dana šuška se da je otkazan, i to zbog problema s financiranjem od strane Gradske uprave. No iz turističke zajednice kantona Sarajevo za IN magazin poručuju - nećemo dopustiti da Tonijev koncert propadne!

Otkazan ili možda ipak ne? Peripetije oko nastupa Tonyja Cetinskog u Sarajevu se nastavljaju. Prije nekoliko dana bosanskohercegovački mediji prenijeli su vijest o navodnom otkazivanju koncerta hrvatskog pjevača. I sve zbog nepostizanja prethodnog dogovora s Gradskom upravom Grada Sarajeva, kako bi do koncerta došlo. O svemu se oglasila i gradonačelnica Benjamina Karić.

''Novac koji je doznačen Gradu Sarajevu, a za koje se očekivalo da bude između ostalog namijenjen privatnoj firmi za organizaciju koncerta ne mogu biti i neće biti utrošene zbog nemogućnosti zakonitog i na propisima zasnovanog unosa i utroška istih'', izjavila je Benjamina. 

Podsjetimo, pojedincima je nedavno zasmetalo to što će Cetinski nastupati na važnom događaju u Sarajevu, o čemu su javno istupili. Gradonačelnica Karić je sada poručila kako grad nije ugovarao koncert niti ga otkazuje, no direktor turističke zajednice kantona Sarajevo tvrdi - imamo drugačija saznanja.

''Upravo sam jutros bio s ministrom kulture Kenanom Magodom koji mi je pokazao dokumente gdje upravo Gradska uprava traži sredstva i eksplicite za planine, obilježavanje, eksplicite za Tonyja Cetinskog. Tako da su oni dobili direktno naznačena sredstva za Tonyja Cetinskog za taj koncert, čak je i predstavljen na oficijalnom programu, na press konferenciji i onda poslije toga se događa ovo tako da...'', izjavio i Haris Fazlagić. 

I nastavlja - sada nije potpisan ugovor s Gradskom upravom, koja je trebala ustupiti dio novca za organizaciju ovog događaja i svi su dovedeni pred gotov čin. Nakon ovih novosti, na društvenim mrežama oglasio se i Cetinski.

Iz Ministarstva kulture i turističke zajednice Kantona Sarajevo pokušavaju napraviti sve da se ovaj koncert održi.

''Ja upravo sjedim s ljudima iz Live production koji rade organizaciju i oni imaju prijedlog da se čuju s Tonijem da to pokušaju ispraviti i uraditi neke stvari, možda da se promijeni lokacija i vrijeme u Sarajevu'', izjavio je Haris Fazlagić. 

''Mi kao turistička zajednica, Vlada Kantona, Ministarstvo kulture stvarno to podržavamo, radimo na tome i mi smo došli do kraja smo dovedeni tako da nas je gradska uprava stavila u nezavidan položaj'', dodao je. 

Tony je trebao nastupati 10. veljače kod Vječne vatre u Sarajevu, a sada razmišljaju o novoj lokaciji koja nije toliko organizacijski skupa zbog novonastalih financijskih problema. Ostaje za vidjeti hoće li Tony na to pristati.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton i princ William - 3 Kralj Charles, kraljica Camila, princ William, Kate Middleton - 1 Kate Middleton +26 Kate Middleton - 2 Celebrity Kate Middleton izašla je iz bolnice nakon dugog oporavka, a onda je stigla nova zabrinjavajuća vijest o kralju!  

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Martin Kosovec (Foto: NOVA TV) Martin Kosovec (Foto: NOVA TV) Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 7 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 6 +7 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 5 Celebrity Sjećate se trenutka kad je ovaj mladić prije pet godina rasplakao Maju Šuput? Poslušajte čime je to sve oduševio, ali on sam nije bio zadovoljan!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene