pogledajte atmosferu

Škoro u Berlinu pjevao hrvatskim navijačima nakon poraza Vatrenih, na pozornici mu se pridružio i sin!

Koncert Miroslava Škore u Berlinu Koncert Miroslava Škore u Berlinu Sanjin Strukić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Miroslava Škore u Berlinu Koncert Miroslava Škore u Berlinu Koncert Miroslava Škore u Berlinu Koncert Miroslava Škore u Berlinu Koncert Miroslava Škore u Berlinu Koncert Miroslava Škore u Berlinu Koncert Miroslava Škore u Berlinu Koncert Miroslava Škore u Berlinu Miroslav i Matija Škoro Miroslav i Matija Škoro +19 Miroslav i Matija Škoro Galerija

Miroslav Škoro je nakon utakmice Hrvatske i Španjolske nastupio u Berlinu ispred nekoliko stotina hrvatskih navijača.

Pjevač Miroslav Škoro je nakon utakmice Hrvatske i Španjolske nastupio u berlinskoj dvorani Columbia Halle.

Na koncert je došlo i nekoliko stotina hrvatskih navijača, kojima je Škoro, čini se, uspio malo popraviti raspoloženje nakon poraza Vatrenih.

Sa Škorom je na pozornici bio i njegov sin Matija, koji je svirao gitaru u hrvatskom dresu, a bijelo-crvene kockice preplavile su i publiku.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Matija je s ocem nedavno nastupio i na CMC festivalu, a otprije je poznato da dijele ljubav prema glazbi.

"Matija je izuzetno talentiran i jako dobro barata gitarom. Hoće li se baviti glazbom profesionalno, to ovisi o njemu i njegovoj ambiciji", rekao je Škoro za naš portal 2022. godine.

Osmi Matije, Miroslav sa suprugom Kimm Ann, s kojom je u braku 35 godina, ima još i kćer Ivanu.

Pogledaji ovo Thompson - 5 inMagazin Škoro o povratničkom koncertu Thompsona: "Njega je snašla jedna velika tuga, nadam se da će mu Bog dati snage...''

Pogledaji ovo In Magazin: Miroslav Škoro - 2 inMagazin Evo kako je reagirala gospođa Jasminka kada joj je Miroslav Škoro uslužio kavu: Nije propustila nijedan koncert, a za sve je kriva njezina prijateljica!

Pogledaji ovo Nives Celzijus inMagazin Nives Celzijus o iznenađenju koje priprema: ''Dugo sam se libila oko toga jer moja publika na to nije navikla...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll i Ante Ivana Knoll i Ante Ivana Knoll Ivana Knoll +25 Ivana Knoll Celebrity Knoll se pomirila s bivšim? Nakon vijesti da su prekinuli, snimljeni su zajedno na utakmici!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Diora Modrić sa zaručnikom Diora Modrić sa zaručnikom Obitelj Luke Modrića - 7 Obitelj Luke Modrića - 6 +25 Obitelj Luke Modrića - 1 Celebrity Samozatajna sestra Luke Modrića uskoro se udaje, a na utakmici Hrvatske pokazala je i zaručnika!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene