"Ovako se pjeva himna!"

Treba li ubuduće ovako izvoditi "Lijepu našu"? Kad shvatite tko je ovaj mišićavi frajer, bit će vam jasno što smo htjeli reći!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP Mia Negovetić, TLZP Mia Negovetić, TLZP Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP - 1 Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP - 2 Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP - 3 Mario Roth, Enis Bešlagić i Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP Minea i Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP Goran Navojec i Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP - 4 +20 Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP - 5 Galerija

Mia Negovetić se u osmoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirala u Maneskin.

Pjevačica Mia Negovetić u osmoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" imala je zadatak transformirati se u talijanski bend Maneskin, točnije njihova frontmana Damiana Davida.

"Jako arogantan i prgav, ali do granice da to nije degutantno. Damiano je poznat po tom svom pogledu, kao da te gleda u dušu kad te pogleda. Baš je neki bad boy", rekla je Mia prije nastupa.

Pogledaji ovo Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP Celebrity Kako je Lepa Mia postala Škoro iz centrifuge? ''Mislim da će Miroslavu biti jako drago kad ovo vidi, probudila si slavonsku stranu!''

Najveći izazov predstavljao joj je dugački tekst pjesme "Zitti e Buoni", koji je usto i na talijanskom jeziku, no uspješno ga je savladala, a svojim žestokim nastupom zapalila je atmosferu u studiju.

"Ovako se pjeva himna!" malo se našalio Enis Bešlagić na Mijin račun, s obzirom na to da je ona kao djevojčica oduševila Hrvatsku izvedbom himne na obilježavanju 20 godina vojne akcije Oluja.

Pogledaji ovo Mia Negovetić kao Chanel, TLZP Celebrity Gdje je nestala slatka djevojčica koja je nekoć pjevala hrvatsku himnu? "Ja te gledam i uopće ne vjerujem da si to ti!"

"Svaki put kad te gledam i slušam pokušavam pronaći nešto novo, neku novu riječ, novu frazu i onda shvatim da se sve svodi na jedno - ti si fantastična. Ovo se zove imitacija u njezinom punom sjaju", pohvalio ju je Mario Roth.

"Nemam što dodat što oni već nisu rekli, pa ću reći od srca. Moj naklon tebi, draga Mija, jer ti si takav jedan talent i svaka ti čast", komentirala je Minea.

Pogledaji ovo Mia Negovetić - 8 Celebrity Zbog Lepe Brene zaiskrilo između Enisa Bešlagića i Mije Negovetić: "Ne, moj deda Milutin sluša! Koga foliraš?"

"Ovo što si ti izvodila na talijanskom, pogotovo ovi rap dijelovi, to bi bilo kome bilo izuzetno teško i na hrvatskom. Prema tome, to što ti poznaješ jezik malo bolje od prosječnog Hrvata nije olakotna okolnost, dapače, vidi se da je tu ogroman rad uložen. Čestitam, svaka ti čast", zaključio je Goran Navojec.

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea, TLZP Renata Končić Minea, TLZP Renata Končić Minea, TLZP Renata Končić Minea, TLZP +34 Renata Končić Minea, TLZP Celebrity Je li Minea upravo išetala iz neke bajke? U haljinici s velikom mašnom izgleda kao prava princeza!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ozempic - 1 Ozempic - 2 Ozempic - 3 Ozempic - 4 +25 Ozempic - 5 Zanimljivosti Stručnjaci su se napokon oglasili o lijeku koji je svjetski slavne osobe doveo do neprepoznatljivosti zbog pretjeranog gubitka kila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene