u điru rivom

Dobro raspoloženi Peco uhvaćen u društvu poznate Splićanke koju posljednjih godina rijetko viđamo

Marko Pecotić Peco Marko Pecotić Peco Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić Peco i Petra Nižetić Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 2 Marko Pecotić i Silvia Dvornik Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 9 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 10 Marko i Irena Pecotić - 8 Silvia Dvornik i Irena Pecotić Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 1 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 2 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 3 +10 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 4 Galerija

Marko Pecotić Peco veselo je pozirao na rivi u Splitu u društvu Petre Nižetić.

Pjevač Marko Pecotić Peco privukao je veliko zanimanje javnosti svojim ljubavnim životom kada je objavio da se razvodi od supruge Irene zbog druge žene.

Pogledaj i ovo Silvia Dvornik - 1 ''Bližimo se kraju...'' Peco i Silvia još su jednim zajedničkim izlaskom dali svoj odgovor na šuškanja o ljubavnoj krizi!

Druga žena u njegovu životu je Silvija Dvornik, koja već godinama pjeva prateći vokal u njegovu bendu, a par više ne skriva svoju ljubav od javnosti.

Zbog svega se budno prati svaki Pecin novi potez, a ne može niti proći neopaženo gdje god se pojavi. Tako ga je ovaj tjedan na splitskoj rivi ulovio reporter Dalmacije Danas, kojemu je nasmiješen pozirao za fotku, a bio je u društvu Petre Nižetić, bivše voditeljice i sestre Luke Nižetića, koju posljednjih godina rijetko viđamo. Njegove nove ljubavi ovaj put nije bilo na vidiku.

Peco i Silvija trenutačno su najpoznatiji splitski par, a nedavno su se vratili na društvene mreže, na kojima su objavili prvi zajednički video otkako se doznalo da su zajedno.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Pecotić Peco (@markopeco)

Pecotić je s uskoro bivšom suprugom Irenom u braku bio 17 godina i zajedno imaju dvojicu sinova, a vijest o njihovu razvodu šokirala je javnost.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller - 4 Tara Thaller - 3 +14 Tara Thaller - 2 Celebrity Rijedak izlazak jedne od najljepših Hrvatica s mužem, vjenčali su se u tajnosti i uspješno čuvaju svoju privatnost

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Josip Ivančić - 7 In Magazin: Josip Ivančić - 2 In Magazin: Josip Ivančić - 3 In Magazin: Josip Ivančić - 4 +9 In Magazin: Josip Ivančić - 5 inMagazin Zaljubili su se u showu ''Farma'', a i poslije 12 godina ludo se vole: ''Drugi mogu pričati što hoće''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene