gdje je nestala Petra?

Sestru Luke Nižetića rijetko viđamo otkako se povukla iz javnosti, a sada su osvanule njezine nove fotografije!

Luka Nižetić i Petra Nižetić Mastelić Luka Nižetić i Petra Nižetić Mastelić Marko Lukunić/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Nižetić Mastelić Petra Nižetić Mastelić i Monika Sablić Luka Nižetić i Petra Nižetić Mastelić Petra Nižetić (Foto: Instagram) Petra Nižetić (Foto: Instagram) Petra Nižetić i Frane Mastelić (Foto: Instagram) Petra Nižetić i Frane Mastelić (Foto: Instagram) Petra Nižetić i Frane Mastelić (Foto: Instagram) Petra Nižetić i Frane Mastelić (Foto: Instagram) Petra Nižetić i Frane Mastelić (Foto: Instagram) +14 Frane Mastelić i Petra Nižetić (Foto: Instagram) Galerija

Petra Nižetić povukla se s društvenih mreža i rijetko se pojavljuje u javnosti, no sada su na Instagramu osvanule njezine nove fotografije.

Bivša voditeljica i starija sestra pjevača Luke Nižetića, Petra Nižetić Mastelić, prije je bila rado viđeno lice na svim društvenim okupljanjima, no danas živi drugačijim životom i rijeko se pojavljuje u javnosti.

Pogledaj i ovo Marko Pecotić Peco u điru rivom Dobro raspoloženi Peco uhvaćen u društvu poznate Splićanke koju posljednjih godina rijetko viđamo

Nekoliko godina živjela je u Americi, točnije San Franciscu, no prošle godine se s obitelji vratila u Hrvatsku, a tu je rodila i svoje drugo dijete.

Društvene mreže je deaktivirala i o njoj se zadnjih godina ne zna puno, no sada je nakon dugo vremena osvanula na Instagramu.

Njezina nove fotografije objavila je splitska dizajnerica Monika Sablić, koju je Petra podržala u njezinu najnovijem projektu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Monika Sablić (@monicasablic)

Petra sa suprugom Franom Mastelićem i njihovim sinovima Jozom i Milom žive u selu Brnaze kod Sinja, kako je pisala Gloria.hr.

Petra i Frane u braku su od 2016. godine, a bračne zavjete izrekli su u Splitu. Bivša se voditeljica upravo zbog supruga preselila na drugi kraj svijeta, ali čini se da i za njih vrijedi poznata uzrečica - kod kuće je najljepše.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Afrika Sandra Afrika - 5 Sandra Afrika - 3 Sandra Afrika - 4 +29 Sandra Afrika - 6 Celebrity Atraktivna turbofolk-zvijezda usred emisije pokazala rezultat operacije grudi: ''Malo sam ih povećala i osvježila se''

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić +35 Nina Badrić - 2 Celebrity Nina Badrić smršavjela je gotovo 20 kila pa otkrila kako joj je to uspjelo: "Jednu stvar sam prestala jesti i pokrenule su se velike promjene"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene