Wow!

Violeta iz Boljeg života u prvi plan stavila zgodne preplanule noge, i u sedmom desetljeću mami uzdahe svojom pojavom!

Lidija Vukičević Lidija Vukičević Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukičević - 3 Lidija Vukičević - 4 Lidija Vukičević - 2 Lidija Vukićević - 1 Lidija Vukićević - 3 Lidija Vukićević - 2 Lidija Vukičević - 4 Lidija Vukičević - 3 Lidija Vukičević - 2 Lidija Vukičević - 1 +24 Lidija Vukićević - 3 Galerija

Glumica i zvijezda serije "Bolji život" Lidija Vukićević pozirala je pored bazena i pokazala prezgodne duge noge i figuru koju ima u sedmom desetljeću.

Glumica i zvijezda serije "Bolji život" Lidija Vukićević objavila je novu fotografiju na društvenim mrežama te njome raspametila svoje pratitelje.

Lidija je pozirala sjedeći na rubu bazena, a na sebi je nosila crne kupaće gaćice i crnu majicu koju je zavezala oko struka. U prvom planu bile su njezine duge noge koje su već dobile ljetni ten, a malo tko može vjerovati da izgleda ovako dobro sa 61 godinom života.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Jednom je otkrila da nikada nije bila na dijeti, ali zato ima nekoliko trikova koje koristi i oni joj daju uspješne rezultate. Za njezinu fantastičnu liniju zadužena je njezina aktivnost - kako kaže, uvijek je u nekoj žurbi, s jedne predstave trči na drugu i tako cijeli život.

Pogledaji ovo Lidija Vukićević - 2 Celebrity Stariji sin Violete iz Boljeg života pravi je frajer, a na današnji dan ona je posebno emotivna: "Andrej moj..."

Najvažnijim čimbenikom za mladolik izgled smatra čitanje knjiga, ali onih s psihološkom tematikom.

Svoju kožu održava kremama za tijelo i lice, bez kojih nikad ne ide na spavanje, a ispričala je i kako u posljednje vrijeme koristi i sve manje šminke. Stavlja samo puder, ruž i rumenilo. Otkrila je i kako ne ide u teretanu, već je za njezinu manekensku figuru zaslužno vježbanje kod kuće.

Pogledaji ovo Lidija Vukićević Zanimljivosti Violeta iz ''Boljeg života'' pokazala svoje zgodne i uspješne sinove: Jedan je nogometaš, a drugi pilot!

Inače, Lidija se proslavila u seriji ''Bolji život'', gdje je glumila fatalnu Violetu, ali trag je ostavila i u još nekim filmovima i serijama, kao što su ''Žikina dinastija'' i ''Lutalica'', a najnoviji film u kojem je sudjelovala je ''Afterparti'' iz 2017. godine.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Declan Rice i Lauren Fryer - 12 Declan Rice i Lauren Fryer - 10 Declan Rice i Lauren Fryer - 11 Declan Rice i Lauren Fryer - 9 +14 Declan Rice i Lauren Fryer - 8 Celebrity Mladi nogometaš i njegova djevojka atipičan su nogometni par, a zbog zlih komentara na izgled koje ona dobiva stao joj je u obranu i odbrusio hejterima!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput s obitelji - 8 Maja Šuput s obitelji - 7 Maja Šuput s obitelji - 5 Maja Šuput s obitelji - 6 +25 Maja Šuput s obitelji - 4 Celebrity Šuput je s obitelji ovaj put pronašla zabavu u zagrebačkom muzeju, a objavljene fotke naslućuju da su se Bloomu instalacije posebno svidjele!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene