Ponosna majka

Violeta iz ''Boljeg života'' pokazala svoje zgodne i uspješne sinove: Jedan je nogometaš, a drugi pilot!

Lidija Vukićević Lidija Vukićević Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević - sinovi - 1 Lidija Vukićević - sinovi - 2 Lidija Vukičević sa sinovima Andrejom i Davidom - 8 Lidija Vukičević sa sinovima Andrejom i Davidom - 7 Lidija Vukičević sa sinovima Andrejom i Davidom - 6 Lidija Vukičević sa sinovima Andrejom i Davidom - 5 Lidija Vukičević sa sinovima Andrejom i Davidom - 4 Lidija Vukičević - 4 Lidija Vukičević - 5 Lidija Vukićević i sestra Marina +21 Lidija Vukičević - 1 Galerija

Lidija Vukićević ponosna je majka dvojice sinova Davida i Andreja koji su uspješni poslovni muškarci, a i fizički su naočiti.

Lidija Vukičević, poznatija kao Violeta iz serije ''Bolji život'', pokazala je svoje miljenike - sinove Davida i Andreja.

Andrej je uspješni nogometaš koji ima 31 godinu, a u vezi je sa djevojkom Nađom Ilić.

Nerijetko objavljuje fotografije s bratom Davidom i mamom koje možete pogledati i u našoj galeriji.

David je mlađi tri godine od Andreja te je samozatajan, a po zanimanju je pilot i njegov ljubavni status još nije poznat.

Jednom prilikom na društvenim mrežama objavila je zajedničku fotografiju pa u opisu otkrila kako su oni njezin najveći uspjeh u životu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Lidija je njih dvojicu dobila u braku sa sportskim direktorom nogometnog kluba ''Crvena zvezda'' Mitrom Mrkelom, a par je zajedno bio od 1991. do 2000. godine.

Inače, za svoj besprijekorni izgled uvijek je ''okrivljavala'' i dobre gene, a svoje pratitelje često voli počastiti fotografijama na kojima izgleda poput lutke Barbie.

Glumica je svoj trag ostavila i u još nekim filmovima i serijama, kao što su ''Žikina dinastija'' i ''Lutalica'', a među novijim filmovima u kojima je glumila je ''Afterparti'' iz 2017.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Mateo Cvenić Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec Tara Thaller i Faris Pinjo +26 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Celebrity Naša lijepa glumica nakon vijesti o razvodu vratila se u naručje svojeg mentora, evo što ih je ponovno spojilo!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Davida Temelkova i Elene Jung - 1 Vjenčanje Davida Temelkova i Elene Jung - 2 Vjenčanje Davida Temelkova i Elene Jung - 4 Vjenčanje Davida Temelkova i Elene Jung - 3 +14 David Temelkov Celebrity Makedonski zavodnik oženio je lijepu hrvatsku voditeljicu, dio romantične atmosfere podijelio je na svojim društvenim mrežama

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene