''Vi ste meni bogom dani!''

Violeta iz ''Boljeg života'' pohvalila se nevjerojatnom figurom u 62. godini, a jedan pratitelj čak joj je posvetio i pjesmicu!

Lidija Vukićević Lidija Vukićević Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević - 1 Lidija Vukićević - 2 Lidija Vukičević - 2 Lidija Vukičević - 3 Lidija Vukičević - 4 Lidija Vukićević - 1 Lidija Vukićević - 2 Lidija Vukićević - 3 Lidija Vukićević - sinovi - 1 Lidija Vukićević - 1 +23 Lidija Vukićević - 2 Galerija

Lidija Vukićević objavila je na storiju na Instagramu nekoliko fotografija na kojima pozira u bordo svečanoj haljini s prorezom.

Glumica Lidija Vukićević u 62. godini pokazala je svoju zgodnu figuru u dugoj haljini s prorezom koja je također istaknula i njezine noge.

Haljina bez naramenica sa srebrnim detaljima odlično joj je pristajala, a Lidija je ponovno dokazala da joj godine ne mogu ništa.

Pohvalila se i kako je dobila Oscara za popularnost u 2023. godini. U rukama je držala zlatni kipić te se smješkala, a u komentarima su se samo nizale čestitke i pohvale.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Jedan pratitelj odlučio joj je napisati i pjesmicu: "Vi ste meni san u javi! Vi ste meni bogom dani! Moje sunce jedino što sija, vi ste moja iluzija! Sve što mome srcu godi to se zove Lidija", a ona mu je ubrzo i odgovorila: "Hvala Vam" te dodala emotikon srca. 

Nedavno je za srpske medije otkrila i kako ne ide u teretanu, već je za njezinu manekensku figuru zaslužno vježbanje kod kuće.

"Postoji nešto što ja radim dulje od 15 godina, a to su vježbe na podu. Radim trbušnjake i leđnjake i to sve ukupno traje pet minuta. Ne mogu podnijeti grč na licu i tijelu, zato vježbe ne radim dugo. Kad god mi dođe, ja to odvježbam, nije bitno koje je doba dana."

Ova glumica svoj je trag ostavila i u još nekim filmovima i serijama, kao što su ''Žikina dinastija'' i ''Lutalica'', a najnoviji film u kojem je sudjelovala je ''Afterparti'' iz 2017.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 6 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 5 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 4 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 3 +23 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 2 Celebrity Goran se u Tatjanu zaljubio kad ju je vidio na naslovnici časopisa, a zaručili su se kad je njoj bilo samo 19 godina

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 6 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 5 +25 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 4 Celebrity Goran Ivanišević vodi sudsku bitku s bivšom suprugom: ''Usudio sam se tražiti novac koji sam zaradio, čekam još tužbu da je dotična osvojila Wimbledon''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene