ponosna mama!

Stariji sin Violete iz Boljeg života pravi je frajer, a na današnji dan ona je posebno emotivna: "Andrej moj..."

Lidija Vukićević - 2 Lidija Vukićević - 2 Lidija Vukićević/Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević - 1 Lidija Vukičević sa sinovima Andrejom i Davidom - 4 Lidija Vukičević sa sinovima Andrejom i Davidom - 3 Lidija Vukičević sa sinovima Andrejom i Davidom - 2 Lidija Vukičević sa sinovima Andrejom i Davidom - 1 Lidija Vukičević sa sinovima Andrejom i Davidom - 7 Lidija Vukičević sa sinovima Andrejom i Davidom - 5 Lidija Vukičević - 3 Lidija Vukičević - 2 Lidija Vukičević - 1 +23 Lidija Vukićević Galerija

Lidija Vukićević ponosna je mama sina Andreja, koji danas slavi rođendan, a ona je tim povodom objavila emotivan tekst na svom Instagramu.

Glumica i zvijezda serije "Bolji život" Lidija Vukićević s bivšim suprugom, nogometašem Mitrom Mrkelom dobila je sinove Davida i Andreja.

Danas je poseban dan za njezinu obitelj jer stariji sin Andrej slavi rođendan, a Lidija je tim povodom na svom Instagramu objavila emotivni tekst. 

Pogledaji ovo Lidija Vukićević Celebrity Violeta iz ''Boljeg života'' pohvalila se nevjerojatnom figurom u 62. godini, a jedan pratitelj čak joj je posvetio i pjesmicu!

"Majke se rađaju u istom trenutku kad i djeca. Sretan rođendan, Andrej moj", napisala je Lidija, a čestitke su se samo nizale.

Jedan detalj posebno je iznenadio pratitelje, a to je izgled njezina najstarijeg sina. 

Kako vam izgleda stariji sin Lidije Vukićević?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

S obzirom na to da je Lidija objavila njegovu fotografiju u odijelu, na kojoj je savršeno sređen, nije ni čudno što mnoge dame nisu ostale ravnodušne na Andrejev izgled. 

Pogledaji ovo Lidija Vukićević Zanimljivosti Violeta iz ''Boljeg života'' pokazala svoje zgodne i uspješne sinove: Jedan je nogometaš, a drugi pilot!

Lidija je jednom za Blic otkrila ispituje li svoje sinove o braku. 

"Besmisleno mi je da ih pitam, to se radi kada čovjek poželi... Imaju djevojke, dugo su u vezama. Primitivizam je pitati to jer na brak i ljubav gledam drukčije, to je iz emocije, nije nešto u stilu - došle su godine, pa se mora. Ne mora se ništa" rekla je za Blic svojevremeno.

Inače, glumica je također nedavno za srpske medije otkrila i kako ne ide u teretanu, već je za njezinu manekensku figuru zaslužno vježbanje kod kuće.

Pogledaji ovo Lidija Vukićević Celebrity Violeta iz ''Boljeg života'' otkrila režim zbog kojeg u 61. godini ima tijelo kao djevojka: ''Nisam narcisoidna, samo sam tako naučila!''

"Postoji nešto što ja radim dulje od 15 godina, a to su vježbe na podu. Radim trbušnjake i leđnjake i to sve ukupno traje pet minuta. Ne mogu podnijeti grč na licu i tijelu, zato vježbe ne radim dugo. Kad god mi dođe, ja to odvježbam, nije bitno koje je doba dana."

Ova glumica svoj je trag ostavila i u još nekim filmovima i serijama, kao što su ''Žikina dinastija'' i ''Lutalica'', a najnoviji film u kojem je sudjelovala jest ''Afterparti'' iz 2017. godine.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Kolb kao Mario Roth, TLZP - 13 Marija Kolb kao Mario Roth, TLZP - 8 Marija Kolb kao Mario Roth, TLZP - 2 Marija Kolb kao Mario Roth, TLZP - 1 +32 Marija Kolb kao Mario Roth, TLZP - 4 Celebrity Naš miljenik žena sam je sebe poljubio u čelo, no nije stao samo na tome, a ovakve prizore teško je zamisliti i u najluđim snovima!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Matko Jelavić Matko Jelavić Matko Jelavić Matko Jelavić +13 Matko Jelavić Celebrity Legendarni splitski glazbenik pohvalio se lijepim vijestima u svojoj obitelji: "Rodija se sin, šesan lip i fin!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene