Opet zaljubljeni

Leonarda i Zvonimir Boban snimljeni zajedno nakon pomirenja, evo gdje su ih to fotografi konačno uhvatili

Leonarda Lončar i Zvonimir Boban Leonarda Lončar i Zvonimir Boban Damjan Tadic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 1 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 5 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 6 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 7 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 3 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 4 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 2 Leonarda Boban - 4 Leonarda Boban - 3 Leonarda Boban - 1 +19 Zvonimir Boban i Leonarda Lončar Galerija

Leonarda Lončar i Zvonimir Boban snimljeni su u Zagrebu na kavi, a društvo im je pravio i prijatelj.

Leonarda Lončar i Zvonimir Boban snimljeni su kako uživaju na kavi u jednom zagrebačkom kafiću, gdje mi je društvo pravio prijatelj.

Na fotografe se nisu previše obazirali, a iako su na prvu djelovali ozbiljno, snimljeni su i sa širokim osmijesima na licu.

Ovo je inače njihovo prvo pojavljivanje u javnosti otkako se prije nekoliko mjeseci proširila vijest da su ponovno zajedno nakon prekida. Leonarda se bila pojavila sama na gastronomskom sajmu u Zagrebu, a može se reći kako je tamo potpuno blistala od sreće. Tada je pokazala i promjenu imidža koju je napravila, a to je njena frizura koju je skratila od zadnjeg puta kad je bila viđena u javnosti.

Pogledaji ovo Leonarda Boban - 2 Celebrity Leonarda Lončar prvi put u javnosti nakon pomirbe s Bobanom, pohvalila se i friškim imidžem!

Leonarda i Zvonimir su u prošlosti slovili kao jedan od omiljenih domaćih parova, a onda su 2021. godine šokirali javnost objavom da će živjeti odvojeno.

No, nakon 30 zajedničkih godina, čini se da nisu dugo izdržali jedno bez drugog.

"Istina je, Zvone i ja opet smo zajedno, jako smo sretni", potvrdila je Leonarda za Story.

Pogledaji ovo Zvonimir Boban i Leonarda Lončar inMagazin Ljubavna priča Leonarde i Zvonimira Bobana započela je davne 1989. godine, ona je zbog njega napustila karijeru: "Ja sam već tada htjela..."

Dok su bili razdvojeni, Leonarda je jednom prilikom progovorila o Zvonimiru za In magazin pa sve zbunila kad ga je nazvala mužem.

"Sa svojim mužem? U divnim odnosima! Divnim, divnim, divnim! Što se tiče i s djecom...to smo sve skupa uklopili u jednu jako lijepu obiteljsku situaciju. Mislim da je to primarna stvar!", rekla Leonarda koja je iznenadila činjenicom da bivšeg supruga Zvonimira i dalje zove muž.

"Da, i on mene ženom! To je divno, 33 godine smo skupa!", dodala je tada.

Zvonimir je u međuvremenu bio u vezi s 19 godina mlađom stomatologinjom Marijanom Gikić, a nakon rastave od Zvonimira, Leonarda se posvetila sebi i petero djece.

Pogledaji ovo In Magazin: Leonarda Lončar Celebrity Evo kako je Leonarda Boban govorila o Zvoni dok su živjeli odvojeno, jednom izjavom sve je iznenadila!

''Aktualna sam sama sebi momentalno i moja djeca, a ustvari radim na sebi da bih bila što bolja njima, evo tak'', svojevremeno je rekla Leonarda za IN magazin.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 3 +25 Aleksandra Prijović - 4 Celebrity Outfit s halterima Aleksandre Prijović na meti kritika, evo u čemu je dočekala kolegu na pozornici: ''Bilo je sramotno...''

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin - 2 Dino Merlin - 1 Dino Merlin - 4 Dino Merlin - 3 +33 Dino Merlin - 1 Celebrity Dino Merlin hitno hospitaliziran nakon što mu je naglo pozlilo, dramatični trenuci zabilježeni su i na snimci

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene