je li moguće?

Procurile zabrinjavajuće informacije o povratku Kate Middleton u javnost, ovo nitko nije želio čuti!

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton - 1 Kate Middleton u zelenoj haljini - 3 Kate Middleton i princ William - 1 Kate Middleton, princ William Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton i princ William Kate Middleton +19 Kate Middleton Galerija

Izvori bliski Kate Middleton podijelili su nove informacije o njezinom povratku kraljevskim angažmanima.

Princeza od Walesa Kate Middleon daleko od očiju javnosti vodi bitku s karcinomom i mnogi su zabrinuti za nju, jer iz palače štede na informacijama o njezinu zdravstvenu stanju.

Sada su procurile i nove zabrinjavajuće informacije o princezinom povratku kraljevskim angažmanima. Izvori bliski Kensingtonskoj palači tvrde da će Kate najvjerojatnije izbivati iz javnosti do kraja 2024. godine.

"Velik broj zaposlenika treba znati točan raspored događanja nekoliko mjeseci unaprijed. Rečeno mi je da je Katein kalendar posve prazan sve do kraja godine. Baš ništa nije isplanirano. Prema svemu sudeći, ne očekujte njeno pojavljivanje u javnosti ove godine", kazao je izvor za britanski Daily Beast.

Za isti medij progovorio je i prijatelj Kate i njenog muža princa Williama, koji tvrdi da je glavni razlog dugog izbivanja princeze iz javnosti briga za njeno fizičko i mentalno zdravlje.

"Za nju je sada ključno izbjegavanje bilo koje vrste stresa i tjeskobe. Sve što treba činiti jest paziti na sebe kako bi joj postalo bolje", rekao je i dodao: "Čim škola završi, obitelj seli u Sandringham."

Podsjetimo, Kate Middleton je u ožujku objavila da boluje od raka, a otada se više nije pojavljivala u javnosti i ne zna se ništa o njezinu stanju i oporavku.

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Novi portret Kate Middleton izazvao je burne reakcije, javnost ne vjeruje što vidi: "Što se dogodilo njezinu prekrasnom licu?"

Pogledaji ovo Princ William Celebrity Princ William iznenada donio odluku koja je zabrinula javnost, ima li to veze s njegovom suprugom Kate?

Pogledaji ovo Kate Middleton - 2 Celebrity Dok se svi pitaju u kakvom je stanju, Kate Middleton upustila se u veliki projekt, evo o čemu je riječ

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria +31 Eva Longoria Celebrity Rizična haljina iznevjerila ju je u najgorem mogućem trenutku, paparazzi su samo čekali da pokaže više nego što je htjela!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić +15 Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Celebrity Ivan Turudić snimljen u šetnji sa suprugom, nismo ih vidjeli zajedno otkako su procurile njegove poruke s Josipom Rimac

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene