objasnio sve na instagramu

Goran Ivanišević vodi sudsku bitku s bivšom suprugom: ''Usudio sam se tražiti novac koji sam zaradio, čekam još tužbu da je dotična osvojila Wimbledon''

Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Jurica Galoic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 6 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 5 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 4 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 3 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 2 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 1 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 2 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 1 +19 Goran i Nives Ivanišević Galerija

Goran Ivanišević prvi se put na društvenim mrežama oglasio s problemima u privatnom životu, a podršku mu je u komentaru dala i njegova supruga Nives Ivanišević.

Naš bivši tenisač Goran Ivanišević svoj privatni život inače ne voli isticati u javnosti, ali situacija koja se proširila domaćim medijima potaknula ga je da iznese i svoju stranu. 

Naime, Goran Ivanišević oglasio se nakon što je tjednik Nacional prenio da je Ivanišević tužio bivšu suprugu Tatjanu Dragović i kćer Amber.

Goran, piše Nacional, traži polovicu stana koji joj je darovala Tatjana, tvrdeći da je ugovor o darovanju stana suprotan moralu hrvatskog društva. Traži i da kćeri više ne plaća alimentaciju, a bivši tenisač sebi želi vratiti i dio imovine koja joj je pripala temeljem njihovih ranijih međusobno potpisanih sporazuma.

Evo što je on rekao o spomenutim napisima. 

"Ovako, onog trenutka kad sam se usudio potraživati novac koji sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T. D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova. Sad samo još čekam tužbu koja bi trebala utvrditi da je dotična T. D. osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda osvojila i još neki Grand Slam, ali to još sud treba utvrditi", napisao je Ivanišević te naveo svoje odvjetnike koji se, kako kaže, ovime bave već dugo te da se njima može obratiti za sve potrebne upite. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Ivanisevic (@goranivanisevicofficial)

Njega je u komentarima podržala sadašnja supruga Nives Ivanišević pa napisala: "Pravda je spora, ali dostižna".

Tatjana se oko cijele situacije još nije oglasila, a profili na društvenim mrežama su joj zaključani.

Podsjetimo, Tatjana i Goran bili su u braku od 2009. do 2013. godine. Osim kćeri Amber Marije imaju i sina Emanuela.

Goran je trenutačno u braku s radijskom voditeljicom Nives Ivanišević s kojom ima sina Olivera.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry - 2 +25 Meghan Markle i princ Harry Celebrity Meghan Markle i princ Harry uhvaćeni na mjestu na koje milijarderi bježe od milijunaša, evo kako su se tamo ponašali!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Gianluca Vacchi - 4 Gianluca Vacchi - 5 Gianluca Vacchi - 6 Gianluca Vacchi - 1 +27 Gianluca Vacchi - 2 Celebrity Najseksi djedica na svijetu otkrio je detalje iz veze s 27 godina mlađom, savršenstvo na društvenim mrežama ipak ne traje uvijek!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene