Prestrašno

Nekad omiljeni glumac priveden je zbog gnjusnih optužbi, brojka njegovih navodnih žrtva samo se povećava!

Gerard Depardieu Gerard Depardieu Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Depardieu - 6 Gerard Depardieu - 5 Gerard Depardieu - 2 Gerard Depardieu - 3 Gerard Depardieu - 1 Gerard Depardieu - 4 Gerard Depardieu Gerard Depardieu Gerard Depardieu Andie MacDowell i Gerard Depardieu +0 Gerard Depardieu Galerija

Gerard Depardieu priveden je zbog seksualnog uznemiravanja žena u Parizu.

Francuski glumac Gerard Depardieu priveden je zbog optužbi za seksualni napad na dvije žene, a prema pisanju BFMTV-a, priveli su ga u Parizu te će ondje biti i ispitan.

75-godišnji glumac i zvijezda filmova "Asterix i Obelix" našao se pod novim optužbama dviju žena koje su ga prijavile za seksualni napad. Jedna od njih tvrdi da ju je seksualno uznemiravao na snimanju jednog filma 2014. godine, dok je druga također iznijela iste optužbe, ali na setu jednog filma 2021. godine.

Ranije je čak 13 žena iznijelo teške optužbe protiv glumca, koji je već bio i pod istragom zbog navodnog silovanja francuske glumice Charlotte Arnould 2018. godine. Njegove navodne žrtve tvrde da ih je glumac pipkao po neprimjerenim mjestima i bio agresivan te da su se incidenti dogodili tijekom protekla dva desetljeća, i na filmskim setovima i na drugim javnim mjestima.

Pogledaji ovo Andie MacDowell i Gerard Depardieu Celebrity Nove teške optužbe protiv nekoć omiljenog glumca, koji je već pod istragom zbog silovanja: "Dopustili su mu da pred svima dira moje grudi"

Glumčev odvjetnik prošle je godine poručio kako Depardieu negira sve optužbe, kao i da prijeti protutužbom.

Jedna statistica s kojom je Depardieu radio na filmu ispričala je kako je glumac uvukao svoju ruku ispod njezine haljine, a kada ga je ona odgurnula, postao je još agresivniji i nastavio je nasrtati, prenosi francuski portal Mediapart.

Druga žena opisala je kako ju je glumac zgrabio oko struka u pauzama od snimanja, a zatim je stavio ruku na njezinu stražnjicu.

"Pokušao je iskoristiti gužvu na setu kako bi me dirao po genitalijama", tvrdi još jedna od glumčevih navodnih žrtava.

Pogledaji ovo Gerard Depardieu (Foto: Getty Images) Celebrity Gerard Depardieu optužen za silovanje 22-godišnje glumice i kćeri obiteljskog prijatelja

Žene koje su iznijele optužbe protiv Depardieua za francuske medije izjavile su i kako ih je još više od njegova ponašanje na filmskim setovima uznemirila činjenica da mu se to toleriralo toliko godina.

"Dopustili su mu da pred svima dira moje grudi", izjavila je jedna glumica, koja je u vrijeme navodnog incidenta s glumcem imala samo 17 godina.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Mike Myers - 8 Mike Myers - 2 Mike Myers - 3 Mike Myers - 5 +16 Mike Myers - 6 Nekad i sad Pamtimo ga kao luckastog špijuna iz kultnih filmova, no od dana najveće slave dosta se promijenio, evo kako izgleda 22 godine kasnije!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 +25 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Celebrity Vedran Ćorluka oduševio fotografijom sinčića Viktora, pogledajte u čijem je dresu pozirao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene