Teške optužbe

Gerard Depardieu optužen za silovanje 22-godišnje glumice i kćeri obiteljskog prijatelja

Gerard Depardieu (Foto: Getty Images) Gerard Depardieu (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Depardieu (Foto: Getty Images) Gerard Depardieu (Foto: Getty Images) Gerard Depardieu (Foto: Getty Images) Gerard Depardieu (Foto: Getty Images) +0 Gerard Depardieu (Foto: Getty Images) Galerija

Gerard Depardieu optužen za silovanje mlade glumice koje se navodno dogodilo 2018. godine u Parizu.

Slavni francuski glumac Gerard Depardieu optužen je za silovanje i seksualni napad tada 22-godišnje, koji je navodno počinio 2018. godine u svom parišku domu, prenosi Daily Mail.

Pogledaj i ovo showbuzz S premijerom Đukanovićem Depardieu u Crnu Goru dovodi filmski festival

Nakon prvih optužbi istraga silovanja je prekinuta zbog nedostatka dokaza, ali kasnije je ponovno pokrenuta kada je glumica podnijela žalbu, što je dovelo do kaznenih prijava protiv 72-godišnjeg Gerarda izjavio je izvor sa suda za AFP.

Njegov odvjetnik Herve Temime izjavio je da je glumac na slobodi, ali pod sudskim nadzorom i da u potpunosti odbacuje sve optužbe. Prema bliskim izvorima, Gerard je inače bliski prijatelj žrtvine obitelji, s kojom je u trenutku počinjenja zločina uvježbavao scenu kazališne predstave, ali da se pri tome nije ponašao nimalo profesionalno.

Žrtva u javnosti nije imenovana, a njezina odvjetnica Elodie Tuaillon-Hibon izjavila je da će se njezina privatnost i dalje poštovati kako se slučaj bude odvijao.

Gerard Depardieu jedno je od zaštitnih lica francuske kinematografije, a jedne od najznačnijih uloga odigrao je u filmovima "Cyrano de Bergerac", "Jean de Florette", "Camille Claude" te "Asterix i Obelix", "Grof Monte Cristo", "Zelena karta" i mnogih drugih.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene