Javilo se 13 žena!

Nove teške optužbe protiv nekoć omiljenog glumca, koji je već pod istragom zbog silovanja: "Dopustili su mu da pred svima dira moje grudi"

Andie MacDowell i Gerard Depardieu Andie MacDowell i Gerard Depardieu Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Andie MacDowell i Gerard Depardieu Gerard Depardieu Gerard Depardieu Gerard Depardieu Gerard Depardieu (Foto: Getty Images) Gerard Depardieu (Foto: Getty Images) Gerard Depardieu (Foto: Getty Images) Gerard Depardieu (Foto: Getty Images) Gerard Depardieu +0 Gerard Depardieu (Foto: Getty Images) Galerija

Čak 13 žena iznijelo je teške optužbe protiv glumca Gerarda Depardieua, koji je već pod istragom zbog navodnog silovanja francuske glumice Charlotte Arnould 2018. godine.

Glumca Gerarda Depardieua 13 žena optužilo je za seksualno uznemiravanje ili napastovanje, javlja BBC.

Pogledaj i ovo showbuzz S premijerom Đukanovićem Depardieu u Crnu Goru dovodi filmski festival

Njegove navodne žrtve tvrde da ih je glumac pipkao po neprimjerenim mjestima i bio agresivan te da su se incidenti dogodili u periodu od protekla dva desetljeća, i na filmskim setovima i na drugim javnim mjestima.

Novih 13 žena pridružilo se optužbama 33-godišnje francuske glumice Charlotte Arnould, koja tvrdi da ju je 74-godišnji glumac silovao u svojoj vili u Parizu.

Glumčev odvjetnik poručio je kako Depardieu negira sve optužbe, kao i da prijeti protutužbom.

Jedna statistica s kojom je Depardieu radio na filmu ispričala je kako je glumac uvukao svoju ruku ispod njezine haljine, a kada ga je ona odgurnula, postao je još agresivniji i nastavio je nasrtati, prenosi francuski portal Mediapart.

Druga žena opisala je kako ju je glumac zgrabio oko struka u pauzama od snimanja, a zatim je stavio ruku na njezinu stražnjicu.

"Pokušao je iskoristiti gužvu na setu kako bi me dirao po genitalijama", tvrdi još jedna od glumčevih navodnih žrtava.

Žene koje su iznijele optužbe protiv Depardieua za francuske medije izjavile su i kako ih je još više od njegova ponašanje na filmskim setovima uznemirila činjenica da mu se to toleriralo toliko godina.

"Dopustili su mu da pred svima dira moje grudi", izjavila je jedna glumica, koja je u vrijeme navodnog incidenta s glumcem imala samo 17 godina.

Nije poznato kako će se ovaj slučaj dalje odvijati, no Depardieu je svakako još pod istragom za slučaj silovanja francuske glumice 2018. godine.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmin Stavros Jasmin Stavros - 1 Jasmin Stavros Jasmin Stavros +19 Jasmin Stavros Celebrity Iz bolnice podijelili novosti o zdravstvenom stanju Jasmina Stavrosa: ''Nastavlja terapiju kod nas, jako je optimističan...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana, Tonči i Vjekoslava Huljić, 2007. godina Tonči Huljić, 2007. godina Petar Grašo, Jelena Rozga i Tonči Huljić, 2007. godina Tonči Huljić, 2007. godina +25 Ivan, Hana, Tonči i Vjekoslava Huljić, 2007. godina Nekad i sad Huljić prije 16 godina nije ni slutio da će mu prijatelj Grašo postati zet, a evo kako je tada izgledala Hana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene