Je li to moguće?

Bračnu idilu holivudskog ljepotana narušile glasine o izvanbračnom djetetu koje je dosad tajio?

George Clooney i Stacy Keibler (Foto: Getty Images) George Clooney i Stacy Keibler (Foto: Getty Images) getty images 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju George Clooney i Stacy Keibler (Foto: Getty Images) George Clooney i Stacy Keibler (Foto: Getty Images) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Amal i George Clooney (Foto: AFP) George Clooney (Foto: Profimedia) George Clooney i Stacy Keibler (Foto: Getty Images) George i Amal Clooney (Foto: Getty Images) George Clooney i Stacy Keibler (Foto: Getty Images) George Clooney, Amal Clooney (Foto: AFP) +0 George Clooney i Stacy Keibler (Foto: Getty Images) Galerija

Šuška se da George Clooney ima dijete iz veze sa Stacy Keibler.

Veliki zavodnik među glumcima i jedan od najzgodnijih muškaraca svih vremena, George Clooney dugo godina je odolijevao braku i obvezama koje on donosi. Ipak, na kraju je upoznao  pravnicu za ljudska prava, Amal koja ga je odmah osvojila, a s njom je dobio i blizance. 

Pogledaj i ovo Elisabetta Canalis - 2 Fatalna Talijanka Bivša zaručnica nekoć najpoželjnijeg neženje na plaži je pravi mamac za poglede, no ona ga nije uspjela odvesti pred oltar

Tijekom svog momačkog života Clooney je zaveo mnoge slavne ljepotice i modele, no sada se počelo šuškati o šokantnoj glasini da je glumac s jednom svojom bivšom djevojkom dobio dijete koje odbija priznati. 

Ljepotica koja je navodna majka Clooneyjevog djeteta je glumica i manekenka Stacy Keibler, s kojom je glumac prekinuo vezu davne 2013. godine, nakon dvije zajedničke godine. 

Cijela priča zahuktala se zbog anonimnog pisma koje je glumac dobio na svoju kućnu adresu, a u kojem se od njega zahtjeva da napravi test očinstva kako bi se utvrdilo je li otac petogodišnje djevojčice Ave čija je majka Stacy. 

Pismo je primila i prva pročitala Amal Clooney što ju je navodno natjeralo na gorke suze. Šok i nevjerica bili su preveliki pa se Amal slomila i odmah zahtjevala objašnjenje od svog supruga. 

Kako su se Stacy i George viđali i nakon njihova službenog prekida, a začeće djevojčice taman se preklapa s datumom kada se Stacy počela viđati sa svojim sadašnjim mužem - postavlja se pitanje, tko je otac? 

Amal je jako loše reagirala na ovu glasinu, a George za sve tvrdi da je laž. Uz to, važno je napomenuti kako petogodišnja Ava uopće ne sliči Clooneyju. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) +7 Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Celebrity Možete li vjerovati da naša glumica u 48. godini ima ovakvo tijelo? Laskavi komplimenti samo pristižu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene