Čiji je outfit bolji?

One su gledatelje Dore osvojile glasom, ali i stasom, a jednu uspoređuju s prošlogodišnjom pobjednicom Eurosonga!

Marcela i Natalie Balmix Marcela i Natalie Balmix Marko Prpic/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Finalisti Dore 2024. - 8 Marcela, Natalie Balmix i Lara Demarin Izvođači na Dori 2024. - 5 Natalie Balmix - 2 Finalisti Dore 2024. Finalisti Dore 2024. - 6 Finalisti Dore 2024. - 5 Finalisti Dore 2024. - 4 Finalisti Dore 2024. - 2 Izvođači na Dori 2024. - 6 +16 Izvođači na Dori 2024. - 9 Galerija

Marcela i Natalie Balmix osvojile su publiku stasom i glasom na drugoj polufinalnoj večeri Dore, koja vam je bila ljepša?

Drugu polufinalnu večer obilježile su ženske izvođačice koje su publici predstavile glas, ali i svoj zgodni stas.

Od Lu Dedić u uskoj haljini koja je prva nastupila, preko Lare Demarin u izazovnoj kombinaciji s golim ramenima, gledatelji su uživali i u onome što čuju, ali i vide, no posebno su se istaknule Natalie Balmix i Marcela.

Dvije suprotnosti, crna i bijela, za Doru su se posebno sredile. Natalie je uz svoju pjesmu ''Dijamanti'' uskladila outfit pa je tako nosila mini-haljinu prekrivenu cirkonima, dok je Marcela popratila naziv svoje pjesme ''Gasoline'' te odjenula crnu modnu kombinaciju koja se sastojala od seksi kožne minice i topića. Preko toga je nosila i kožnu jaknu te visoke crne čizme.

Koja vam je bila ljepša?

  • Marcela
  • Natalie Balmix

Ukupno glasova:

Marcela je već u nekoliko navrata dobila usporedbe s pobjednicom prošlogodišnjeg Eurosonga Loreen, a Natalie je nakon nastupa dobila i nekoliko komentara da izgleda poput prave Barbie.

Pogledaji ovo Natalie Balmix - 1 Zanimljivosti Greška tijekom nastupa finalistice Dore nije prošla neopaženo, evo kako je ona to komentirala!

I jedna i druga plasirale su se u finale koje se održava ove nedjelje 25. veljače, a evo i tko će zajedno s njima čekati najvažniji trenutak večeri – proglašenje pobjednika Dore 2024.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić i Mateo Kovačić Izabel Kovačić - 2 Mateo i Izabel Kovačić - 2 Mateo i Izabel Kovačić - 5 +24 Mateo i Izabel Kovačić - 6 Celebrity Evo kako su Izabel i Mateo izgledali prije 14 godina, ona je ispričala i kako su se upoznali: ''Odmah smo postali najbolji prijatelji!''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Leonarda Boban - 4 Leonarda Boban - 1 Leonarda Boban - 3 In Magazin: Zvonimir Boban i Leonarda Lončar - 2 +19 In Magazin: Zvonimir Boban i Leonarda Lončar - 1 Celebrity Leonarda Lončar prvi put u javnosti nakon pomirbe s Bobanom, pohvalila se i friškim imidžem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene