Ljepša no ikad

Dragana Mirković uslijed razvoda objavila svoju snimku na društvenim mrežama, evo što je mnogima zapelo za oko nakon njezina obraćanja!

Dragana Mirković Dragana Mirković Sanjin Strukic/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana Mirković Dragana Mirković Dvorac Dragane Mirković Dvorac Dragane Mirković Dragana Mirković - 1 Dragana Mirković i Toni Bijelić - 2 Dragana Mirković - 3 Dragana Mirković - 5 Dragana Mirković - 9 Dragana Mirković - 10 +21 Dragana Mirković - 11 Galerija

Iako je u procesu razvoda, Dragana Mirković izgledala je fantastično u posljednoj snimci koju je objavila na Instagramu.

Vijest o krahu braka Dragane Mirković iznenadila je javnost. Ljubavi regionalne zvijezde i supruga Tonija Bijelića došao je kraj nakon 24 godine.  

Pjevačica je u priopćenju otkrila neke pojedinosti, a poslije se povodom spomenute situacije nije oglašavala, ali sada je na svom Instagramu objavila snimku još jedne novosti. 

Pogledaji ovo Dragana Mirković Celebrity Osvanula snimka bivšeg supruga Dragane Mirković, uhvaćen je u provodu s prijateljima u jednom klubu u Beču

Naime, Dragana je rekla pratiteljima datum sljedećeg nastupa, ali mnogi su primijetili njezin besprijekorni izgled.

Iako je u procesu razvoda, pjevačica je na snimci blistala te je osmijeh cijelo vrijeme bio prisutan. 

Na kraju video je svojim obožavateljima poslala poljubac. 

Pogledaji ovo Dragana Mirković Celebrity Sin Dragane Mirković i hrvatskog biznismena pravi je ljepotan, bavi se vrlo opasnim hobijem, a evo i prema čemu gaji veliku strast baš poput svojih roditelja!

Podsjetimo, Dragana i Toni bili su u braku su od 1999. godine i zajedno imaju dvoje djece, kćer Manuelu i sina Marka. Inače, pjevačica je osim po glazbi, nekretninama i vlastitoj TV kući, poznata i kao vlasnica najskupljih automobila na estradi, kojima se također voli pohvaliti.

Dragana i Toni slovili su kao jedan od najstabilnijih parova u regiji, a njihovoj ljubavi i životu mnogi su se divili. Sve do prije tri godine zajedno su živjeli svoju prividnu bajku u jednom dvorcu u Beču od 15 tisuća kvadrata, no njihovoj idili sada je došao kraj.

Pogledaji ovo Dvorac Dragane Mirković Celebrity Dragana Mirković ponosno pokazala unutrašnjost dvorca u kojem živi, ovakav luksuz rijetko se viđa!

Srpski mediji raspisali su se i o navodnoj aferi Tonija Bijelića i životu s 15 godina mlađom ljubavnicom, no njegova odvjetnica te je napise sada demantirala.

''Nije istina da je gospodin Bijelić navodno uveliko započeo zajednički život s drugom ženom, kako je neistinito izneseno u predmetnom članku. Ovim putem moja stranka, gospodin Bijelić ističe da se u privatnom i poslovnom životu uvijek ponaša časno, dostojanstveno i kao obiteljski čovjek. Nadalje ističe da nikada nije učinio ništa čime bi dao povoda ili razloga za navedene objave te o tome ne želi davati izjave'', poručila je odvjetnica Gabriela Banić.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput na Instagramu - 4 Maja Šuput na Instagramu - 1 Maja Šuput na Instagramu - 3 Maja Šuput na Instagramu - 5 +28 Maja Šuput - 3 Celebrity Ovakav outfit Majinog Blooma mnoga djeca ne žele nositi, no način na koji ga je on profurao pratitelji nisu propustili komentirati: ''Kakav šminker!''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Minić Matanić - 4 Helena Minić Matanić - 3 Helena Minić Matanić - 5 Helena Minić Matanić - 2 +27 Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Celebrity Supruga Dalibora Matanića prvi put u javnosti od izbijanja afere, evo kako je reagirala kad je vidjela da ju se snima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene