može li pobijediti?

Mlada Splićanka privukla je veliku pažnju u srpskom showu, pogledajte hit-video zbog kojeg svi pričaju o njoj!

Đana Smajo Đana Smajo Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Đana Smajo Đana Smajo Albina Grčić i Đana Smajo - 3 Đana Smajo - 1 Đana Smajo - 2 Đana Smajo - 3 Đana Smajo - 4 Đana Smajo - 5 Đana Smajo - 6 Đana Smajo - 7 +19 Đana Smajo - 8 Galerija

Đana Smajo oduševila je izvedbom pjesme "Trebaš li me" u srpskom glazbenom natjecanju IDJ Show, u kojem je jedna od favorita za pobjedu.

Splićanka Đana Smajo (20) sudjeluje u srpskom glazbenom natjecanju IDJ Show gdje je uspješno ušla među najboljih 12 kandidata.

Mentorica u showu joj je pjevačica Nataša Bekvalac, a Đana se u top 12 plasirala izvedbom hit-pjesme "Trebaš li me" Eni Jurišić i Matije Cveka.

Video Đanina nastupa s tom pjesmom broji uvjerljivo najviše pregleda na IDJ Show kanalu među nastupima ostalih kandidata i u komentarima joj mnogi pišu kako je njezina izvedba čak i bolja od originala.

Poslušajte kako zvuči.

Đana je domaću publiku oduševila na Dori 2020. godine s pjesmom "One", koja joj je otvorila put prema glazbenoj karijeri, a tada joj je bilo smo 17 godina.

"Tamo je bilo malo znate problema, ja sam se pripala na početku, puste probe, ali na kraju je sve ispalo kako treba. I onda kad sam izašla nekako sam si rekla sad je to to i moraš dat sve od sebe, ne smiješ falit, samo nemoj pasti, haha", ispričala je Đana za IN Magazin.

I to se na sreću nije dogodilo, njezin nastup je prošao itekako zapažen i te je godine na Dori završila na visokom sedmom mjestu.

Njezin glazbeni put krenuo je još dok je bila malena djevojčica, a prvi nastup neće nikada zaboravit.

"To vam je bilo u mome selu ja sam vam tu guštala, imala sam 9 godina. Ja sam bila mala i nisam znala je li znam pjevat ali ispalo je da znam i onda sam tu osvojila čak prvu nagradu", ispričala je, a kako je tada izgledala, pogledajte u našoj galeriji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Đana (@dana_smajo)

Đanina velika podrška je pjevačica Albina, koja joj je bliska prijateljica i s kojom je ove godine snimila i duet "Žar".

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Joan Collins i Percy Gibson - 9 Joan Collins i Percy Gibson - 8 Joan Collins i Percy Gibson - 4 Joan Collins i Percy Gibson - 3 +16 Joan Collins i Percy Gibson - 1 Celebrity Legendarna glumica i 31 godinu mlađi suprug uživali su na plaži, on joj je peti muž, a tek je s njim našla pravu sreću!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Blunt - 5 Emily Blunt - 4 Emily Blunt - 3 Emily Blunt - 2 +14 Emily Blunt - 1 Celebrity Seksi scene lijepe glumice u filmu koji je već danima jedan od najgledanijih, evo zbog čega svi hvale njezinu izvedbu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene