zna kako se to radi

Najbogatija Hrvatica i za šetnju sa psom pazi na svaki detalj, zbog jednog su na zagrebačkoj špici svi gledali u nju!

Borna Kotromanić - 5 Borna Kotromanić - 5 Neva Zganec/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 5 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 2 +20 Poznati na špici: Borna Kotromanić Galerija

Borna Kotromanić subotnje jutro provela je šetajući psa u visokim crnim potpeticama.

Na zagrebačkoj subotnjoj špici prošetala su i brojna poznata lica, a među njima se našla i Borna Kotromanić, inače jedna od najbogatijih Hrvatica.

Svi su gledali u nju zbog visokih potpetica u kojima je hodala  zagrebačkim ulicama, a istovremeno je izvela i psa u šetnju. 

Modnu kombinaciju upotpunila je tajicama boje kože, maslinasto zelenom gornjom trenirkom i velikom torbom s renesansim motivima. 

Kako vam se sviđa Bornin outfit za subotnju špicu?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Inače, Borna je nakon razvoda od multimilijunaša Luke Rajića 2004. godine postala jedna od najbogatijih Hrvatica.

Bivši supružnici imaju sinove Bornu, Luku i Frana, a Kotromanić je četvrtog sina Rafaela dobila 2009. godine s biznismenom Ronom Haleom.

Borna je u lipnju prošle godine postala i baka. Naime, njezin sin Luka dobio je sina, kojem je također dao ima Luka.

"Pa, možda ja jesam malo ovako specifična baka, koja je još uvijek aktivna sa svojim životom. Ja smatram da djeca najviše vremena trebaju provoditi sa svojim roditeljima. Ja sam se to potrudila kod svoje djece. Nažalost, moji roditelji nisu bili prisutni u mom životu i mene su odgajali djed i baka, ali mislim da roditelje nitko ne može zamijeniti. Baka je uvijek dobrodošla, ali ja iskreno svim novim generacijama djece želim da imaju roditelje koji će se zaista njima baviti, a sve manje se oslanjati na baka-servis", rekla je za In Magazin.

Pogledaji ovo Borna Kotromanić Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica možda se zakopčala se do grla, no ostatak njezina outfita nije bio nimalo čedan!

Pogledaji ovo Borna Kotromanić inMagazin Borna Kotromanić nadmašila samu sebe: Ma je li to ona na reviju Roberta Severa došla u donjem rublju?

Pogledaji ovo Borna Kotromanić - 3 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica na reviji se pojavila bez očitog detalja na sebi, a sve je otkrila skupa prozirna haljina!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Svećenik Tomislav Lukač Severina Severina Severina +26 Severina - 2 Celebrity Javna rasprava Severine i svećenika se nastavlja: ''Ma 'ko je ova tupina da mi ime spominje?"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković i supruga Ana - 11 Andrej Plenković i supruga Ana - 9 Andrej Plenković i supruga Ana - 5 Andrej Plenković i supruga Ana - 6 +26 Andrej Plenković i supruga Ana - 4 Celebrity Andrej Plenković prvi put nakon pet godina u javnosti sa suprugom Anom, subotnje jutro posvetio je obitelji

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene