"Sad ne mogu dočekati subotu!"

Baby Lasagna jednom je rečenicom raspametio Hrvate: "Nadam se da ste zadovoljni, da ste ponosni i..."

Baby Lasagna Baby Lasagna Afp 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 8 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 3 +19 Baby Lasagna - 4 Galerija

Baby Lasagna nakon prolaska u finale Eurosonga na društvenim mrežama posebno je zahvalio Hrvatima.

Hrvatsku nastavlja tresti eurovizijska groznica nakon spektakularnog nastupa Baby Lasagne u polufinalu Eurosonga kojim je izborio prolazak u finale i opravdao titulu najvećeg favorita za pobjedu na natjecanju.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Zanimljivosti O čemu pjeva Baby Lasagna? Njegovi stihovi imaju dublje značenje, a jedan se brzo uvukao pod kožu fanova

Baby Lasagna, odnosno Marko Purišić, svoje dojmove iz polufinala podijelio je na društvenim mrežama jutro nakon nastupa. U pričama na Instagramu objavio je video u kojem je na početku zahvalio svima koji su glasali za njega, a zatim se posebno obratio Hrvatima.

Pogledaji ovo Baby Lasagna i grupa Manntra 2012. Nekad i sad Od rezerve na Dori do najvećeg favorita Eurosonga: Kako je metalac Marko postao glazbena senzacija Baby Lasagna?

"Dragi moji Hrvati, presretan sam kad vidim ove snimke koje mi šaljete i koje ste uzbuđenje jučer proživljavali skupa sa mnom. Nadam se da ste zadovoljni, da ste ponosni i idemo sad do kraja. Hvala", proučio je Lasagna.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Svi pričaju o reakciji publike na nastup Baby Lasagne, ovo su kadrovi koji su obišli svijet!

Također je izvodio i najdraži dio svojeg nastupa u polufinalu te je priznao i da sada jedva čeka finale.

"Bio je jako dobar osjećaj biti na toj pozornici, ali u trenutku kad sam se okrenuo dok smo plesali i vidio more ljudi i cijelu publiku kako pleše, to je bilo nešto nevjerojatno za vidjeti. Sad ne mogu dočekati subotu, jedva čekam i mislim da ćemo biti još bolji nego jučer. Vidimo se uskoro i hvala vam, mjau", rekao je Baby Lasagna.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Objava na stranicama Eurosonga zabrinula Hrvate: "Hoće li oštetiti najveće favorite?"

Hrvatska je ove godine glavni favorit za pobjedu na Eurosongu, a nakon nastupa Baby Lasagne u polufinalu još su nam porasle šanse na kladionicama i najnovije stanje možete provjeriti OVDJE.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Zanimljivosti Nastup Baby Lasagne najgledaniji je na YouTubeu, a itekako će vas iznenaditi tko mu je za petama!

Drugo je polufinale Eurosonga u četvrtak 9. svibnja, a u nedjelju 11. svibnja je veliko finale, kada ćemo doznati i hoće li se ostvariti predviđanja kladionica.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Windows95man, Eurosong 2024. Windows95man, Eurosong 2024. Windows95man, Eurosong 2024. Windows95man, Eurosong 2024. +18 Windows95man, Eurosong 2024. Celebrity Na ovakve prizore gledatelji Eurosonga nisu se mogli pripremiti, a upozoravamo vas i da nisu za svačije oči!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna - 7 Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 3 +25 Baby Lasagna - 4 Zanimljivosti Pogledajte što Srbi pišu o nastupu Baby Lasagne na Eurosongu, puno je komentara na njegovu izvedbu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene