''Kako svi plešu u ritmu...''

Svi pričaju o reakciji publike na nastup Baby Lasagne, ovo su kadrovi koji su obišli svijet!

Baby Lasagna Baby Lasagna Screenshot 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 6 +26 Baby Lasagna - 5 Galerija

Kadrovi publike s nastupa Baby Lasagne šire se društvenim mrežama, ove scene sve će ostaviti bez teksta.

Naš predstavnik Baby Lasagna svojom energičnom pjesmom ''Rim Tim Tagi Dim'' raspjevao je i rasplesao cijelu dvoranu u Malmöu.

Dok je on plesao na pozornici, u pozadini se mogla vidjeti publika sa svjetlećim narukvicama kako sve plešu prepoznatljive pokrete, a našem Lasagni bili su i prateći vokal koji je gotovo nadglasao i samu pjesmu. 

Pogledaji ovo Baby Lasagna Zanimljivosti Nastup Baby Lasagne najgledaniji je na YouTubeu, a itekako će vas iznenaditi tko mu je za petama!

Kadrovi s njegova nastupa sve su ostavili bez teksta, a publiku koja je sjajno reagirala na njegovu pjesmu komentiraju i na društvenim mrežama.

''Pa ovo je vrh kako sve rukavice plešu s Baby Lasagnom. Univerzalan jezik i energija, čak i ako ne pobijedi, ovo je naš najbolji nastup, i zato bravo za ekipu s klupe'', ''Baš lijepo što je pozvao Euroviziju na svoj koncert'', ''Pleši sa mnom, Europo'', ''Ako ova slika ne odašilje pobjedničku energiju, dalje ne znam…'', neke su od reakcija.

Drugo polufinale Eurosonga održava se u četvrtak 9. svibnja, a finale je u subotu 11. svibnja.

Redoslijed nastupa u finalu pogledajte OVDJE.

Pogledaji ovo Eurovizijski trofej Zanimljivosti Stakleni mikrofon trofej je za koji se ove godine na Eurosongu bori i naš Baby Lasagna, a evo tko ga je osmislio i koliko vrijedi!

Evo i koji će po redu u finalu nastupiti naš Baby Lasagna.

Što je rekao nakon prolaska u finale, pogledajte OVDJE.

Kako je njegov tim reagirao na prolazak u finale, pogledajte OVDJE.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Windows95man, Eurosong 2024. Windows95man, Eurosong 2024. Windows95man, Eurosong 2024. Windows95man, Eurosong 2024. +18 Windows95man, Eurosong 2024. Celebrity Na ovakve prizore gledatelji Eurosonga nisu se mogli pripremiti, a upozoravamo vas i da nisu za svačije oči!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Eurovizijski trofej Eurovizijski trofej - Abba 1974. Eurovizijski trofej - Ruslana, 2004. Eurovizijski trofej - Sertab Erener, 2003. +13 Eurovizijski trofej - 5 Zanimljivosti Stakleni mikrofon trofej je za koji se ove godine na Eurosongu bori i naš Baby Lasagna, a evo tko ga je osmislio i koliko vrijedi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene