A mislila je da se zeznula

Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 3 Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 5 Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 1 Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 2 Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 4 Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 28 Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 27 Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 26 Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 25 Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 24 +23 Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 23 Galerija

Antonija Šola se u sedmoj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato transformirala u latino divu Jennifer Lopez.

Antonija Šola se u sedmoj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato transformirala u latino divu Jennifer Lopez, nakon što je u prošloj emisiji iskoristila joker ukradi i otela tu transformaciju Alenu Bičeviću te mu predala svoju Tomislava Ivčića.

"Nemam grižnju savjest zbog toga jer znam da će Alen to savršeno odradit, a da će meni J. Lo bolje stajat nego njemu, realno. Pripremala sam se konstantno dan i noć, malo sam se zeznula jer nisam znala da će pjesma bit na španjolskom. Teško je s tekstom, ponavljala sam ga dan i noć. Toliko sam napeta i uzbuđena i toliko mi je frka, ali vidjet ćemo. Moram reći i da kad sam počela pisat prve pjesme da sam vježbala na pjesme J.Lo tako da malo ću si ostvariti neki san", izjavila je Antonija prije nastupa.

Pogledaji ovo Igor Mešin i Antonija Šola kao Alka Vuica, TLZP Celebrity Hoće li se Igor Mešin pokajati zbog ovog komentara o Alki Vuici? "Ja ne znam poznaješ li ti nju, ali upoznat ćeš je sad!"

"Atraktivna i zgodna Antonija, dobila je atraktivnu i zgodnu J.Lo. Ja moram reći da ti je ovo po meni bila najbolja transformacija! Toliko se uživala u ovoj ulozi i imitaciji, energiju si prenijela na mene i bila si mi odlična", pohvalio ju je Mario Roth.

"Kad se dogodi da krenemo u latino melodiju koja zahtijeva jezike kojima se ne služimo, vjerujem da to iziskuje puno truda, vidi se veliki uložen trud i da si uživala u tome. Svidjelo mi se", dodao je Goran Navojec.

Pogledaji ovo Antonija Šola Celebrity Pogledajte izdanje u kojem je Antonija Šola raspametila obožavatelje, nitko joj se ne može nadiviti: "Savršenstvo bez mane!"

"Većinom kada žena imitira ženu to su minimalne razlike, ali ti sada pobjegla od sebe, da smo stalno gledali u tebe. Plijenila si tom nekom energijom i senzualnošću", rekao joj je Enis Bešlagić.

"Kako sjaji ta tvoja garderoba, tako si ti sjajila na pozornici. Ti si danas stvarno zlatni paket, mislim da ti je ovo bila najbolja izvedba dosad zato što si se sto posto unijela u lik i djelo", zaključila je Minea.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač Anica i Leticija Kovač Anica i Leticija Kovač Anica i Leticija Kovač +25 Anica Kovač Celebrity Našoj najuspješnijoj misici u izlasku se pridružila starija kći, odmah ćete primijetiti i što je od nje naslijedila!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić i Lana Pavić Ana Gruica - 1 Iris Livaja i Ana Gruica Uglešić +26 Ana Gruica i Boran Uglešić - 1 Celebrity Splitska glumica u haljini s otvorima na pravim mjestima ponosno pokazala isklesano tijelo, vidi se da ne izlazi iz teretane!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene