"Je li ovo moguće?!"

Nitko iz žirija nije mogao vjerovati što im se događa pred očima, Navojec se naježio, a Minea je odjurila na pozornicu!

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Žiri i Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP Alen Bičević, TLZP Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP Alen Bičević, TLZP Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP Žiri i Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP Goran Navojec i Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP Minea i Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP Žiri i Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP +28 Žiri i Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP Galerija

Alen Bičević u četvrtoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirao se u Gabi Novak.

Nakon što je napravio raspašoj kao Mate Bulić, pjevač grupe Joy Alen Bičević u četvrtoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" imao je zadatak transformirati se u glazbenu divu Gabi Novak.

"Potpuna suprotnost", komentirao je Alen prije nastupa.

Pogledaji ovo Alen Bićević kao Mate Bulić - 6 Celebrity Mate Bulić o kojem danas svi pričaju: ''Al' kako je on skinuo onaj njegov pogled i pokrete...''

"Gabi Novak je mila, draga, smirena i dobra. Nijednu od tih osobina ja nemam", dodao je.

"Koreografije ovoga puta nema, cijeli je fokus na pjesmi, emociji i na nekim sretnim danima", poručio je prije nastupa.

Kako se dalo naslutiti iz ranijeg komentara, Alen je izveo pjesmu "Pamtim samo sretne dane", a žiri od samog početka njegova nastupa nije mogao vjerovati što vidi i čuje.

"Pa, je li ovo moguće? Bože, što je ovo, ovo je nemoguće!" komentirala je tijekom nastupa Minea.

Alen je cijeli žiri ostavio u nevjerici i šoku, a nakon nastupa su svi ustali na noge i zapljeskali mu.

"Što je ovo bilo? Ovo je bilo nevjerojatno", pitali su se i voditelji Igor Mešin i Filip Detelić, dok je cijeli studio skandirao: "Pobjeda, pobjeda!"

Pogledaji ovo Renata Končić Minea, TLZP Celebrity Tko je rasplakao Mineu? Emocije su je potpuno savladale i suze su krenule same od sebe!

Minea je zatim otišla do pozornice zagrliti Alena. "Ja želim ovaj trenutak ovako zabilježiti. Ovo je bilo divno, srce mi lupa jače nego tvoje", rekla je pa je po povratku na svoje mjesto Alenu poručila: "Ostala sam bez teksta, ja ne bih ništa više rekla nego - moj naklon Alenu."

"Nakon ovakve točke apsurdno je bilo što govoriti, čuli ste reakciju publike, vidjeli ste Mineinu reakciju. Ja ti samo mogu čestitati, mogu ti zahvaliti. Meni je ovo bilo briljantno", komentirao je Goran Navojec.

"Dragi moj Alene, kada pjevač uistinu osjeti i doživi o čemu se radi u pjesmi i u svakoj noti, onda će i te riječi pjesme i cijeli performans odzvanjati istinito", rekao je Mario Roth.

Pogledaji ovo Alen Bičević, TLZP - 5 Celebrity Zbog Aleksandre Prijović od 190 cm, neki bi voljeli izbjeći mračne ulice: "Ja ovo još nisam nikad vidio, volio bih da je tako i ostalo"

"Kad doživiš nešto ovakvo, da transformacija, imitacija, pjesma i glas budu sve jedno, onda ti ne može biti svejedno", dosjetljivo je zaključio Enis Bešlagić, a svojim je komentarom uspio čak i naježiti Navojca.

Alenu su na kraju svi još jednom ustali i zapljeskali.

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Minea, TLZP - 10 Minea, TLZP - 4 Minea, TLZP - 5 Minea, TLZP - 6 +34 Minea, TLZP - 7 Celebrity Baš kad smo pomislili da Minea ne može biti ljepša, ona nas je razuvjerila u svojem najglamuroznijem izdanju dosad!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP Mia Negovetić, TLZP Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP +30 Mario Roth, Enis Bešlagić i Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP Celebrity Kako je Lepa Mia postala Škoro iz centrifuge? ''Mislim da će Miroslavu biti jako drago kad ovo vidi, probudila si slavonsku stranu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene