Jedan i neponovljiv

Dirljivim porukama i neviđenim fotografijama odali počast prijatelju koji je ostavio neizbrisiv trag u njihovim životima

Luke Perry (Foto: Profimedia) Luke Perry (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Perry (Foto: Profimedia) Luke Perry (Foto: Getty Images) Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) +0 Beverly Hills (Foto: Profimedia) Galerija

Zvijezde serije "Beverly Hills 90210" na društvenim su se mrežama prisjetile prerano preminulog Lukea Perryja koji bi ovih dana proslavio 54. rođendan.

Američki glumac i zvijezde serije "Beverly Hills 90210" Luke Perry iznenada je preminuo u ožujku prošle godine od posljedica teškog moždanog udara, a njegovi prijatelji, obitelj i kolege i dalje su neutješni zbog njegova odlaska.

Pogledaj i ovo Jason Priestly i Luke Perry (Foto: FOX Screenshot) Tužno Premijernu epizodu nove sezone kultne serije obilježio dirljiv trenutak koji je mnogima natjerao suze na oči

Stoga nije čudo da su ga se brojni od njih sjetili povodom njegova 54. rođendana i posvetili mu dirljive objave na društvenim mrežama. Među njima su bili Jennie Garth i Ian Ziering koji su glumili s njim u "Beverly Hillsu", kao i ostatak ekipe.

Ian je tako objavio fotografiju muškog dijela glumačke postave iz serije, a Jennie je objavila fotografiju koja je nastala prije nekoliko godina na kojoj zajedno poziraju.

"Uvijek ćeš biti u mom srcu", napisala je uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennie 💛 (@jenniegarth) on

Na Instagramu se oglasio i Brian Austin Green koji je sa svojim obožavateljima podijelio posljednju fotografiju koju mu je Luke poslao.

"Ovo mi je fotografija na zaključanom zaslonu. Ovo je jako težak dan ali sve si pozitivno dirnuo, koga god si bio upoznao. Volim te i nedostaješ mi brate", napisao je Brian u emotivnoj objavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brian Austin Green (@brianaustingreen) on

Tori Speeling posvetila mu je fotografiju na kojoj pozira s najmlađim sinom Beauom.

"Lijena nedjelja s obitelji. Ali ne bi bilo lijepo ne spomenuti da je danas rođendan našeg brata Lukea. Mislimo na njega i nedostaje nam. Ali, tako je svaki dan. Zahvalna sam što je upoznao moju najmanjeg Beau i igrao se s njim dok je bio beba", napisala je Tori, a u Instagram pričama spomenula ga je i Shannen Doherty.

Jedna od najslavnijih televizijskih ekipa snimila je deset sezona serija koja je obilježila odrastanje tinejdžera diljem svijeta, a bila je emitirana od 1990. do 2000. godine. Reboot je sniman dva puta, posljednji prošle godine s originalnom postavom, izuzev Lukea koji je nažalost preminuo prije početka snimanja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene