iznenadili javnost

Potaknula je glasine da ljubi glumicu nakon brzog kraha braka, a sad je uhvaćena s miljenikom žena koji iza sebe ima turbulentnu vezu

Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Channing Tatum (Foto: Profimedia) Galerija

Zoe Kravitz i Channing Tatum snimljeni su dva puta zajedno u zadnjih tjedan dana, a iza sebe imaju burne ljubavne živote.

Čini se Hollywood ima novi ljubavni par, a riječ je o Zoe Kravitz (32) i osam godina starijem Channingu Tatum

Pogledaj i ovo Channing Tatum više se ne planira ženiti Zgodni glumac iskreno progovorio o razvodu nakon devet godina braka: "Zaista smo se dugo borili"

Glumci su prije nekoliko dana prvi put snimljeni zajedno u javnosti u New Yorku i pritom su bili jako dobro raspoloženi. I Zoe i Channing su nosili traperice i crnu majicu, a dok je ona šetala gradom, on se pokraj nje vozio na BMX-u. 

Tatum je zatim povezao i Kravitz koja je stajala iza njega na biciklu i održavala je ravnotežu tako da ga je zagrlila. Cijelo vrijeme su pričali i smješkali se čime su potaknuli glasine o njihovoj ljubavi. 

Zoe i Channing su u petak ponovno snimljeni skupa u New Yorku kada je on autom došao po nju. Pomogao joj je nositi prtljagu, a kako piše Daily Mail, zaputili su se na putovanje izvan grada. Fotografije možete pogledati ovdje

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)

Inače, Kravitz je u prosincu 2020. podnijela zahtjev za razvod od kolege Karla Glusmana, s kojim je bila u braku 18 mjeseci, dok je njihova veza ukupno trajala četiri godine. 

Zvijezda hit-serije "Male laži" snimljena je početkom prošlog mjeseca s cheficom Sarom Elisom Hardman. Zoë i Sara izgledale su jako prisno i smješkale su se, a u jednom se trenutku činilo da će se poljubiti. Nakon zajedničke večeri jedva su se razdvojile iz zagrljaja na ulici.

U travnju je Kravitz objavila fotografiju s kolegicom Taylour Paige (30) i dala naslutiti da su u vezi. Naime, američki mediji pisali ranije da je glumica biseksualka, a vijest da ljubi zanosnu Taylour je mnoge razveselila.

Channing je također u posljednje vrijeme imao turbulentan ljubavni život. U listopadu prošle godine je prekinuo s pjevačicom Jessie J s kojom je godinama raskidao i mirio se. 

Iza sebe ima brak s glumicom i plesačicom Jennom Dewan (40) od koje se razveo 2019., a dobili su i kćer Everly (8). Iznenadili su javnost kada su objavili da se razvode jer su se činili kao idealan par.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum)

"Javnost nas je vidjela u previše idealiziranom, romantičnom svjetlu, a ja sam shvatila da mi ne odgovara taj dinamičan život i da jednostavno više ne funkcioniramo skupa", objasnila je svojedobno glumica razlog njihove rastave.

Jenna i Channing su se zaljubili na snimanju romantičnog plesnog filma "Step Up" iz 2006. te su se vjenčali 2009.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene