Sve je stvar mašte

Naša najpoznatija blogerica teretanu je zamijenila novim, omiljenim mjestom za treninge

Sonja Kovač i Ante Burazin (Foto: Toni Mijač) Sonja Kovač i Ante Burazin (Foto: Toni Mijač) Toni Mija? 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač i Ante Burazin (Foto: Toni Mijač) Sonja Kovač i Ante Burazin (Foto: Toni Mijač) Sonja Kovač i Ante Burazin (Foto: Toni Mijač) Sonja Kovač i Ante Burazin (Foto: Toni Mijač) Sonja Kovač i Ante Burazin (Foto: Toni Mijač) +0 Sonja Kovač i Ante Burazin (Foto: Toni Mijač) Galerija

Sonja Kovač i Ante Burazin naporno treniraju kako bi održali top-formu, ali i zdrav duh.

Naša najpoznatija blogerica Sonja Kovač i fitnes trener Ante Burazin posljednje dane u studenome odlučili su provesti vježbajući na otvorenome.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač "najbolje tek dolazi" Sonja Kovač nizom fotografija obilježila važan datum u životu: "Nakon 12 godina čeka nas najdivnije putovanje..."

Iako treninge s klijentima trener Ante Burazin poznatiji pod nazivom Fit Medo odrađuje u teretani, nekad je dobro izaći i na svježi zrak i odraditi trening u prirodi.

Tako su Sonja i Ante sunčan dan umjesto u teretani proveli na savskom nasipu, koji je odlično mjesto za treninge, a i vjerojatno najpopularnije mjesto za trčanje u Zagrebu.

Set bučica, lopta, girja i elastična guma bile su dovoljne da se napravi kvalitetan trening na otvorenome za cijelo tijelo.

"Sve je stvar mašte", napominje ovaj sve popularniji trener, koji svakodnevno uveseljava brojne klijente raznolikim treninzima.

Nakon trčanja na savskom nasipu koji je idealan zbog zemljane/mekane podloge te pogleda na rijeku Savu i prirodu uslijedio je trening snage. Elastična guma s dvije ručke odličan je rekvizit i za kvalitetno zagrijavanje i za trening, a izvrstan je rekvizit za učvršćivanje i dobivanje mišićnog tonusa.

Girja je pozlužila da se njome izvede mrtvo dizanje koje je izraz snage cijelog tijela, pokrenut će mišiće leđa, stražnjice i zadnje lože. A Sonja je pomoću girje odradila i čučanj poznatiji kao goblet čučanj, koji razvija mobilnost kukova, jača noge i stražnjicu!

Bučice su bile idealne za varijantu iskoraka s odručenjem za ramena, koja je ujedno Sonji i najzahtjevnija vježba, s bučicama je odradila i set vježbi za bicepse. Trening se obvezno započinje i završava trbušnjacima, koje je modna blogerica u ovom slučaju odradila uz pomoć lopte za pilates.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nadia Cvitanović (Foto: Facebook) Nadia Cvitanović, Frano Mašković, Borko Perić (Foto: Facebook) Nadia Cvitanović, Željko i Ružica Bebek, Frano Mašković (Foto: Facebook) Nadia Cvitanović i Frano Mašković (Foto: Facebook) +1 Nadia Cvitanović (FOTO: Anamarija Batur) Celebrity Domaća glumica zablistala u Hollywoodu: "Bilo je nestvarno, a ponudu iz Hollywooda nikad ne bih odbila"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Seifert (FOTO: Instagram) Marin Prpić (Foto: Dnevnik.hr) Sarah Seifert (Foto: Anamaria Batur) Sarah Seifert (Foro: Instagram) +4 Sarah Seifert (Foto: Instagram) Celebrity Crnokosa Vukovarka koja je iziritirala i Šuput napokon se zaljubila: ''Žene me pljuju jer su ljubomorne''

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Chaz Bono prije (Foto: Profimedia) Chaz Bono (Foto: Getty) Chaz Bono i Jennifer Elia (Foto: AFP) Chaz Bono i Jennifer Elia (Foto: AFP) +6 Chaz Bono (Foto: AFP) Celebrity Kad im kćeri postanu sinovi: Čeka li slavnu glumicu ista sudbina kao legendarnu glazbenicu?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene