Dvostruki život

Kad im kćeri postanu sinovi: Čeka li slavnu glumicu ista sudbina kao legendarnu glazbenicu?

Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Chaz Bono prije (Foto: Profimedia) Chaz Bono (Foto: Getty) Chaz Bono i Jennifer Elia (Foto: AFP) Chaz Bono i Jennifer Elia (Foto: AFP) Chaz Bono (Foto: AFP) Chaz Bono i Cher (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (FOTO: Profimedia) +0 Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Galerija

Chaz Bono rođen je kao Chastity, a promjena spola trajala je sveukupno pet godina.

Posljednje fotografije Shiloh Nouvel Jolie Pitt potvrdile su da malena sve manje liči na djevojčicu.

Pogledaj i ovo Angelina i Zahara Jolie Ovo nitko nije očekivao! Kći Angeline i Brada javno je izvela potez kojim je dala do znanja u kakvom je odnosu s ocem?

Shiloh je prvo biološko dijete bivšeg para Angeline Jolie i Brada Pitta, rođena krajem ožujka 2006. godine u Namibiji. Već s dvije godine neodoljivo slatka plavokosa djevojčica počela se oblačiti kao dječak, a od roditelja i mnogobrojne braće i sestara zahtijevala je da joj se obraćaju u muškom rodu.

Kako su prolazile godine, tako je postalo očito da je Shiloh drukčija od ostalih djevojčica jer je fizički sve više počela nalikovati dječaku zbog kratke kose i muške odjeće. Malena je nedavno viđena u ležernoj šetnji s tjelohraniteljem u takvom izdanju, čime je samo potvrđeno da to nije bio dječji hir.

Plavokosa Shiloh podsjetila nas je tako na Chaza Bona, rođenoga kao Chastity Sun Bono. Glazbenik, pisac i glumac Chaz zapravo je kći legendarne pjevačice Cher i njezina supruga Sonnyja, koja se u razdoblju od 2008. do 2010. godine podvrgnula operaciji promjene spola. Već s 18 godina, tada još Chastity priznala je roditeljima da je lezbijka, a jednom je prilikom otkrila kako je od malih nogu znala da je drugačija od ostalih djevojčica.

Sonny je činjenicu prihvatio odlično, a Cher je priznala da je izgubila kontrolu. "Pukla sam. Uvijek sam mislila da će moja kći imati obitelj", izjavila je tada pjevačica, koja se s vremenom pomirila s novonastalom situacijom.

"Osjećam se puno ugodnije. Oduvijek sam se osjećao kao muškarac. Život je kratak i dragocjen, a ovo sam ja. Konačno mogu biti to što jesam", kratko je komentirao Chaz toliko željenu transformaciju, a proces promjene spola sveukupno je trajao oko pet godina.

Chaz danas ima 49 godina, a dugi niz godina bio je u vezi s Jennifer Elijom. Njihova je veza započela 1999. godine, 2009. godine pale su zaruke, a Jennifer mu je bila velika podrška tijekom transformacije. Ipak, par se nije vjenčao, već je prekinuo, a trenutačno nije poznato s kim se Chaz viđa. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +4 Angelina Jolie (FOTO: Profimedia) Celebrity Grudnjak je ostavila kod kuće: Angie s djecom šetala u tankoj majici ispod koje se vidi baš sve

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Chastain (Foto: Profimedia) Jessica Chastain (Foto: Profimedia) Jessica Chastain i Gian Luca (Foto: AFP) Jessica Chastain i Gian Luca (Foto: AFP) +1 Jessica Chastain i Gian Luca (Foto: AFP) Celebrity Svi su se začudili kad su je vidjeli: Fotografije koje su otkrile veliku tajnu glumice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene