Kruna ljubavi

Svi su se začudili kad su je vidjeli: Fotografije koje su otkrile veliku tajnu glumice

Jessica Chastain (Foto: Profimedia) Jessica Chastain (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Chastain (Foto: Profimedia) Jessica Chastain (Foto: Profimedia) Jessica Chastain i Gian Luca (Foto: AFP) Jessica Chastain i Gian Luca (Foto: AFP) Jessica Chastain i Gian Luca (Foto: AFP) +0 Jessica Chastain i Gian Luca (Foto: AFP) Galerija

Jessica Chastain i suprug Gian Luca Passi de Preposulo zajedno su od 2012. godine, a sada su dobili i dijete.

Crvenokosa glumica Jessica Chastain postala je majka.

Pogledaj i ovo Natalie Imbruglia (Foto: Profimedia) Čestitamo! Slavna pjevačica u 44. godini prvi put postala majka: Objavila slatku fotku, ali ime oca zasad nije otkrila

Dva puta za Oscara nominirana glumica u potpunoj je tajnosti dobila dijete sa svojim suprugom Gian Lucom Passijem de Preposulom, a to je otkriveno nakon što su ju paparazzi snimili pri dolasku na filmski set u Bostonu.

Glumica je kćerkicu Giulettu, koju je paru rodila surogat-majka, vozila u kolicima, a dan kasnije viđena je i kako ju nosi na prsima tijekom ležerne šetnje s prijateljicom.

Podsjetimo, glumica i suprug zajedno su od 2012. godine, a vjenčali su se u ljeto 2017. godine u talijanskom Trevisou na jednom luksuznom imanju koje je u posjedu njegove obitelji.

"Veliki je džentlmen i to mi je jako važno. On je iz talijanske obitelji koja je 'stara škola'. Nitko u njegovoj obitelji nije razveden", pohvalila se glumica u intervjuu za časopis W 2015. godine.

Tada je priznala i kako je njezin partner znao da joj brak nije važan, no otkrila je i da je promijenila mišljenje kada ga je bolje upoznala.

"U meni se nešto promijenilo. Neke su stvari vrijedne slavlja, on je vrijedan slavlja. Volim biti udana žena. Nikada nisam mislila da ću to reći, no on je spektakularno biće i slavim svaki dan što ću imati priliku dijeliti život s njim", zaključila je zaljubljena Jessica u istom intervjuu.

A sada je stigla i kruna njihove ljubavi. Čestitke sretnim roditeljima! 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica i Ava Karabatić (Foto: Facebook) Ivica Karabatić (Foto: Facebook) Ava i Ivica Karabatić (Foto: Facebook) Ava Karabatić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) +0 Ava Karabatić (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Celebrity Otac Ave Karabatić: "Volio bih imati unuku koja će biti pametna poput moje kćeri"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Vanessa Jakac (Foto: Dnevnik.hr) Vanessa Jakac (Foto: Dnevnik.hr) +0 Vanessa Jakac (Foto: Anamaria Batur) Celebrity Vanessa je zaplakala kad je čula da je u finalu showa: ''Sav trud mi se isplatio''

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Žiri ju nije štedio s komplimentima, ali Adna je i dalje skromna: ''Imala sam tremu''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene