Proslava ljubavi

Diva koju su ljubili slavni frajeri udala se za tajanstvenog dečka za kojeg javnost nikad nije čula

Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Instagram) Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence (Foto: Instagram) Sienna Miller (Foto: Profimedia) +0 Emma Stone (Foto: Profimedia) Galerija

Slavna glumica Jennifer Lawrence i Cooke Maroney vjenčali su se pred 150 gostiju ovog vikenda.

Oskarovka Jennifer Lawrence uplovila je u bračnu luku s Cookeom Maroneyjem. Par je izmijenio bračne zavjete pred 150 gostiju u luksuznoj vili na Rhode Islandu. 

Pogledaj i ovo Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) čestitke! Holivudska ljepotica rodila prvo dijete, ona i suprug vješto su uspjeli od javnosti sakriti sve detalje

Ceremoniji su prisustvovale brojne holivudske zvijezde, među kojima i Emma Stone, Amy Schumer, Adele, Sienna Miller, Cameron Diaz, Kris Jenner... Mladenka je navodno nosila vjenčanicu modne kuće Dior, inače njezina najdražeg modnog brenda, a na Instagramu je osvanula i prva zajednička fotografija sretnih mladenaca na kojoj nasmiješeni poziraju. 

Inače, 29-godišnja oskarovka Jennifer svoju je vezu s Cookeom čuvala u tajnosti no ovog je proljeća objavila sretnu vijest da se udaje. Njezin odabranik direktor je umjetničke galerije i nema veze s Hollywoodom, što je glumicu odmah privuklo.

Cooke i Jennifer zaručili su se nakon nešto manje od godinu dana veze, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja. Romansa je započela samo nekoliko mjeseci nakon što je glumica prekinula svoju vezu s redateljem Darrenom Aronofskyjem, s kojim je provela godinu dana.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It's official! Jennifer Lawrence and Cooke Maroney finally a husband and wife! Happy wedding day to both of them! #JenniferLawrence #CookeMaroney #Newlywed #Celebwediding #Growfearless #Fimeladotcom 📷@photoboothplanetnorth

Objavu dijeli fimeladotcom (@fimeladotcom)

Jedan od razloga koji čine vezu Jennifer i Cookea posebnom i stabilnijom jest i činjenica što Maroney nije dio holivudskog svijeta.

"On je super tip. Pametan je i zabavan te ne tretira Jennifer kao holivudsku divu, kao što su njezini bivši dečki činili", rekao je izvor blizak paru.

Među uzvanicima najviše su pažnje privukle glumice Sienna Miller i Emma Stone, koje su zadivile sve prisutne svojim odjevnim kombinacijama. Emma se pojavila u baršunastom ogrtaču i zračila je glamurom 20-ih prošlog stoljeća, a Sienna Miller je kao i uvijek zablistala u boho kreaciji, ovoj puta raskošnoj i lepršavoj crvenoj haljini koja je plijenila pažnju. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Pamela Miđić (Foto: Screenshot) Pamela Miđić (Foto: Screenshot) Pamela Miđić (Foto: Screenshot) Pamela Miđić (Foto: Screenshot) +2 Pamela Miđić (Foto: Nova TV) Celebrity Smijali su joj se, ali ona ne odustaje: Prisjetili smo se viralnog čuda ove Osječanke, jeste li ga već čuli?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene