baš tužno

Vin Diesel se emotivnom objavom koja tjera suze na oči prisjetio nikad prežaljenog kolege Paula Walkera

Paul Walker (Foto: AFP) Paul Walker (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Paul Walker (Foto: AFP) Paul Walker (Foto: AFP) Vin Diesel, Paul Walker (Foto: Getty Images) +0 Paul Walker (Foto: AFP) Galerija

Paul Walker bi proslavio rođendan prije nekoliko dana, a imao bi tek 48 godina. Njegov kolega Vin Diesel obilježio je njegov rođendan na poseban način.

Zvijezda filmske franšize "Brzi i žestoki" Paul Walker prije nekoliko dana bi proslavio 48. rođendan, a emotivnom objavom na Instagramu sjetio ga se kolega Vin Diesel.

Pogledaj i ovo showbuzz Tužni oproštaj Kći preminulog glumca oglasila se putem Facebooka

"Imam ti toliko toga za reći. Inače bi rekao da ne bi vjerovao kako sam proveo tvoj rođendan... Ipak, sigurno znam da si uvijek tu pored mene. Nedostaješ mi. Zauvijek", napisao je Diesel ispod fotografije na kojoj pozira sa svojim nikad prežaljenim kolegom.

Paul Walker poginuo je 30. studenog 2013. godine, a vijest o njegovoj smrti šokirala je svijet. Paul je bio u crvenom Porscheu Carreri GT koji je vozio velikom brzinom njegov prijatelj Roger Rodas po kalifornijskom gradu Santa Clariti. Rodas je ubrzo izgubio kontrolu nad autom i zaletio se u stup ulične rasvjete te zatim u drvo. Vozilo je istog trena planulo, a do dolaska pomoći, obojica su već bili mrtva.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

Iza njega je ostala danas 22-godišnja kći Meadow Walker, koja se često svog oca prisjeća na društvenim mrežama i svaki put dirne u srca milijune koji ju slijede. Meadow većina pamti kao preslatku djevojčicu s kojom je njezin tragično preminuli otac i glumac božavao pozirati i družiti se, a ta je djevojčica danas odrasla u prekrasnu mladu ženu koja je nedavno odradila svoju prvu modnu reviju i teško bismo je prepoznali da ne znamo o kome je riječ.

Obožavatelji tijekom posljednjih nekoliko godina ne prestaju uspoređivati glumca i njegovu lijepu kćer. Paul je kćer dobio u vezi s bivšom Rebeccom Soteros, koja se čak za glumčeva života preselila u Kaliforniju kako bi se više zbližio s malenom.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) +0 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Celebrity Haljina Madonnine kćeri pala je u drugi plan kad je podigla ruku u zrak, rijetki su bili spremni na prizor koji je pripremila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene