zauvijek tvoji, potpisujemo!

Neprežaljeni Toše Proeski slavio bi 43. rođendan, a ove njegove riječi najbolje opisuju kakav je bio: "Ne želim da mi skidate kapu, samo želim..."

Toše Proeski Toše Proeski Duje Klaric/Cropix 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Toše Proeski Toše Proeski Toše Proeski Toše Proeski Toše Proeski Toše Proeski (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Toše Proeski Toše Proeski Toše Proeski Toše Proeski +9 Toše Proeski Galerija

Toše Proeski tragično je preminuo sa samo 26 godina, a sada bi slavio 43. rođendan.

Svojeg omiljenog glazbenika, makedonskog slavuja Toše Proeskog, na današnji dan 25. siječnja prisjećaju se mnogi prijatelji, ali i obožavatelji diljem regije i šire.

Da sudbina nije zapisala drugačije, Toše bi slavio svoj 43. rođendan. Iako više nije ovdje, jer je nažalost prerano napustio ovaj život, sa svega 26. godina, njegova skromnost, humanost i veličina srca zauvijek će ostati urezana u pamćenje svakog od nas.

Pogledaji ovo Toše Proeski Celebrity Nikad viđena fotografija neprežaljenog Toše Proeskog rasplakala je njegove obožavatelje: "Zaspale su oči lijepe..."

Toše je uvijek isticao kako je ljubav ono što treba pokretati ljude, a njegove riječi: "Ne želim da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome", i danas žive u svima onima koji su poznavali ovog velikog glazbenika, ali i onima koji nisu imali tu priliku.

Premda je za brojne obožavatelje Toše Proeskog vrijeme stalo 2007. godine, balkanski princ i dalje živi kroz svoje pjesme i djela, a jedna od njih je zasigurno i "Igra bez granica".

Tako je i danas. Sedamnaest godina kasnije, na njegov rođendan, fanovi se prisjećaju makedonskog slavuja.

"Sretan rođendan Anđele, zauvijek tvoji, potpisujemo!" poručili su ovim povodom iz Hit Records tima.

Podsjetimo, Toše je izgubio život 16. listopada 2007. u tragičnoj prometnoj nesreći nedaleko od Nove Gradiške.

Pogledaji ovo Lana Jurčević i Luka Nižetić na komemoraciji za Tošea Proeskog - 6 Nekad i sad Shrvana lica poznatih Hrvata na komemoraciji za Tošu Proeskog prije 16 godina govore koliko im je značio, bila je to vijest koja je cijelu našu estradu zavila u crno

Makedonski slavuj je već od malih nogu znao da je glazba njegova sudbina i u devedesetima je redovito nastupao na dječjim festivalima u svojoj zemlji, a već se tada vidjelo da će biti velika zvijezda.

Kasnije je izgradio karijeru izvan granica današnje Sjeverne Makedonije i iza sebe je ostavio brojne hitove poput "Pratim te", "Čija si" i "Volim osmijeh tvoj", kroz koje će zauvijek biti među nama.

Pogledaji ovo Toše Proeski Zanimljivosti Prvi susjed Toše Proeskog otkrio što mu je pjevač rekao nekoliko sati prije nesreće u kojoj je izgubio život

Ostat će upamćen i po svojem dobrotvornom radu. Dobio je nagradu Majke Terezije za brojne humanitarne nastupe, bio je UNICEF-ov ambasador dobre volje i pomagao je djeci, a njegova pjesma "This world" proglašena je himnom organizacije.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Maja Šuput o Severini Poruka Nataše Bekvalac za Severinu Nina Badrić +15 Podrška za Severinu Celebrity Bijesna objava splitske glumice zbog Severine: "Zaboravljaš da će dijete odrasti i možda neće biti potkupljiv kao neki"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Ruffalo - 5 Mark Ruffalo - 1 Mark Ruffalo - 3 Mark Ruffalo - 2 +4 Mark Ruffalo - 6 Celebrity Tjednima je šutio o strašnoj dijagnozi koju je dobio, a sve da bi zaštitio svoju trudnu suprugu: "Jednostavno to ne bih mogao"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene