HR top 40

Tony opet na vrhu s 'usnama ledenim'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iz tjedna u tjedan stanje na ljestvici najslušanijih pjesama u Hrvatskoj se mijenja.

'Usne ledene' o kojima pjeva Tony Cetinski drugi su put zaredom najuspješniji aktualni radijski singl domaćeg etera. Sonja Buljan autorica je teksta, Miro Buljan napisao je glazbu i, uz Igora Ivanovića, potpisao produkciju za najnoviji hit.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski publika pjevala umjesto njega Cetinski pao na bini u Beogradu pa zabrinuo fanove, kolege su mu pohitale u pomoć, nezgoda je snimljena!

Institut hrvatske glazbe od početka godine objavljuje listu 40 pjesama (do 12 mjeseci starosti) koje su zahvaljujući emitiranju na 80 postaja u zemlji prethodnog tjedna stigle do najviše slušatelja.

>> Top 3 domaćih hitova godine – jer ste vi tako izabrali!

U 13. tjednu godine još su dvije Tonijeve pjesme s albuma 'Opet si pobijedila' na listi HR TOP 40 pa je on, kao i prethodnog tjedna, bio najuspješniji domaći izvođač.

I na listu i u top 10 potpuno su novi ulazi pjesme 'Moreš li razumit' klape Cambi - na visoko 2. mjesto - i 'Široko ti bilo polje' Jurice Pađena i Aerodroma na broj 5. Do 8. pozicije od ponedjeljka 25.3. zaključno s nedjeljom 31.3. napredovala je 'Mižerja' Klape s mora, HRT-ov kandidat za Eurosong.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene