zvijezda je kod nas!

Tko je srpski folker MC Stojan, kojeg je privela policija u Hrvatskoj? Naša publika ga obožava, a u Zagrebu je izazvao pravu histeriju!

MC Stojan MC Stojan Marko Lukunic/Pixsell 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju MC Stojan - 4 MC Stojan - 3 MC Stojan - 2 MC Stojan - 1 MC Stojan - 8 MC Stojan - 9 MC Stojan - 10 MC Stojan - 11 MC Stojan - 12 MC Stojan - 13 +24 MC Stojan - 14 Galerija

Srpskog folkera MC Stojana Hrvati obožavaju slušati, a nerijetko se i njegove pjesme nalaze na vrhu hrvatskog trendinga.

MC Stojan, čije je pravo ime Marko Stojković, popularni je srpski pjevač i reper koji je priveden na graničnom prijelazu Bajakovo.

On se povodom te situacije oglasio na Instagramu, ali to mu nije prvi put da je priveden u Hrvatskoj. 2017. godine u Makarskoj je sudjelovao u tučnjavi te je u travnju ove godine također priveden na prijelazu Bajakovo.

Pjevač je navodno ovaj put priveden zbog prekoračenja brzine, ali je nakon obavljene provjere pušten. 

MC Stojan stekao je popularnost zbog svojih hitova koji su često praćeni kontroverznim i provokativnim tekstovima i spotovima. Neke su od njegovih najpoznatijih pjesama "La Miami", "Alo", "Šalji broj". 

2005. proslavio se pjesmom "Bičuj me", a osim srpskih fanova MC Stojan ima i brojne obožavatelje u Hrvatskoj, kao i u ostalim balkanskim zemljama. 

Poznat je i po svojim čestim duetima, a samo neke od uspješnih suradnja ostvario je s Aleksandrom Prijović, Breskvicom, Hurricane, Sandrom Afrikom, Acom Lukasom i mnogim drugima.

Prošle godine u prosincu nastupao je u zagrebačkoj Areni s Aleksandrom Prijović i izazvao pravi delirij!

Inače, pjevač je posljednjih tjedana glavna tema medija jer je kratko vrijeme bio u vezi s 22 godine mlađom kolegicom Zoranom Mićanović.

O njihovoj vezi pročulo se na sva zvona, ali sreća nije dugo trajala te su prije nekoliko dana prekinuli.

Pogledaji ovo MC Stojan - 5 Celebrity Popularni srpski folker priveden u Hrvatskoj? Sam je objavio snimke, požalio se i da mu nije prvi put!

Pogledaji ovo MC Stojan i Zorana Mićanović Celebrity Srpski folker i 22 godine mlađa kolegica prekinuli su vezu, ona se oglasila pa otkazala sve nastupe, evo što je poručila!

Pogledaji ovo MC Stojan i Zorana Mićanović Celebrity Srpski folker već razmišlja o vjenčanju s 22 godine mlađom kolegicom: ''Bit će svadba za 2000 ljudi, svatko po 500 eura!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković i kći Manuela - 6 Toni Bijelić i kći Manuela - 7 Toni Bijelić i kći Manuela - 3 +26 Dragana Mirković Celebrity Ovako je Dragana Mirković govorila o bivšem suprugu dok još nitko nije znao da imaju bračnih problema: "Često plačem..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William s djecom Kraljevska obitelj na balkonu - 6 Kraljevska obitelj na balkonu - 1 Princ William i Kate Middleton - 1 +25 Princ William Celebrity Zašto su princezi okrenuli leđa? Stručnjakinja za govor tijela objasnila koja se poruka krije iza objavljene fotke kraljevske obitelji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene