u lošem je zdravstvenom stanju

Srpski folker i 22 godine mlađa kolegica prekinuli su vezu, ona se oglasila pa otkazala sve nastupe, evo što je poručila!

MC Stojan i Zorana Mićanović MC Stojan i Zorana Mićanović MC Stojan/Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju MC Stojan i Zorana Mićanović - 2 MC Stojan i Zorana Mićanović - 4 MC Stojan i Zorana Mićanović - 5 Zorana Mićanović - 1 Zorana Mićanović - 2 Zorana Mićanović - 3 Zorana Mićanović - 4 Zorana Mićanović - 5 MC Stojan i Zorana Mićanović - 3 MC Stojan i Zorana Mićanović +24 MC Stojan i Zorana Mićanović - 8 Galerija

Nakon što je brzinom munje odjeknula vijest o vezi Zorane Mićanović i MC Stojana, sada je pjevačila potvrdila da je njihovoj romansi ipak došao kraj.

Nedavno se pročulo za vezu srpske pjevačice, 19-godišnje Zorane Mićanović i 22 godine starijeg repera Marka Stojkovića, poznatijeg kao MC Stojan, ali čini se da je njihovoj ljubavnoj romansi ipak došao kraj.

Kao bomba odjeknula je vijest o njihovu prekidu, a pjevačica je nedavno objavila i snimku kako on pleše s drugim djevojkama na Cipru. 

"Ne znam zbog čega se ljutiš, ali OK, bar se javi na telefon kada te zovem", napisao je pjevač, a ona je kratko odgovorila: "Nismo više u vezi... Hvala."

U jeku skandala Zorana se ponovo oglasila o prekidu na svom Instagramu.

"Dragi moji, zbog zdravstvenog stanja morat ću odložiti sve nastupe ovog mjeseca... Ispričavam se svim gazdama klubova i veselja, družit ćemo se drugom prilikom. Hvala puno na razumijevanju", napisala je.

Nakon potvrde o razlazu mnogi su pomislili da se slavni par šali, ali pjevačica je sve negirala te nije htjela otkriti razlog prekida.

"Nije fora u pitanju. Istina je da smo raskinuli. Zaista ne bih iznosila detalje, samo smo jednostavno raskinuli" rekla je ona za Blic i dodala: "Želim mu sve najljepše!"

Podsjetimo, samo nekoliko dana ranije reper je progovorio o njihovoj potencijalnoj svadbi.

"Što da ne? Kod mene nema jesam li spreman ili ne, kod mene se sve događa spontano. Neće biti ništa tajno, bit će svadba za 2000 ljudi, svatko po 500 eura, nemoj netko da je došao s manje! Trajat će tri dana, pa tko preživi, pričat će", zaključio je tada. 

Pogledaji ovo MC Stojan i Zorana Mićanović Celebrity Srpski folker već razmišlja o vjenčanju s 22 godine mlađom kolegicom: ''Bit će svadba za 2000 ljudi, svatko po 500 eura!''

Pogledaji ovo MC Stojan i Zorana Mićanović - 3 Celebrity Srpski folker kojeg u Hrvatskoj obožavaju progovorio o vezi s 22 godine mlađom kolegicom: ''Pričaju da joj branim nastupe, ona je malo...''

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović - 2 Celebrity Prija u Varaždinu spontano zapjevala s majkom, a obožavatelje je još počastila s tri gosta: "Čovječe, pa gdje god izađeš nastane ludilo..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mario i Marija Pašalić Mario Pašalić s obitelji - 9 Mario Pašalić s obitelji - 8 Mario Pašalić s obitelji - 6 +25 Mario Pašalić s obitelji - 3 Celebrity Tko je samozatajna supruga Marija Pašalića? Nije tipična žena nogometaša, a po nečemu su baš poseban par!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović Marija Šerifović - 3 Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović - 2 +26 Marija Šerifović - 1 Clubzone Marija Šerifović razveselila obožavatelje najavom koncerta u Osijeku: "Iz ovog grada bili su daleko najglasniji..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene