ima razloga veseliti se

Rijetko se pojavljuje u javnosti, a sada je sve iznenadio i društvom u kojem su ga uhvatili na posebnom događaju

Helena Bonham Carter i Tim Burton (Foto: AFP) Helena Bonham Carter i Tim Burton (Foto: AFP) Afp 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Bonham Carter i Tim Burton (Foto: AFP) Helena Bonham Carter i Tim Burton (Foto: AFP) Helena Bonham Carter (Foto: Profimedia) Helena Bonham Carter (Foto: AFP) +0 Helena Bonham Carter (Foto: AFP) Galerija

Tim Burton u Rimu se pojavio s dvoje djece koju je dobio s glumicom Helenom Bonham Carter.

Redatelj Tim Burton rijetko se pojavljuje u javnosti u posljednje vrijeme, no napravio je iznimku zbog filmskog festivala u Rimu ovoga vikenda. Na crvenom tepihu u talijanskom glavnom gradu pojavio se u pratnji djece koju ima s glumicom Helenom Bonham Carter.

Pogledaj i ovo Monica Bellucci Nakon 16 godina poznanstva! Jedna od najljepših žena svijeta odbacila je svoj zaštitni znak pa pronašla ljubav s muškarcem s kojim je nitko nije mogao zamisliti

63-godišnji redatelj bio je sjajno raspoložen dok je fotografima pozirao s 18-godišnjim sinom Billyjem Rayjem i 13-godišnjom kćeri Nell. Na rimskom filmskom festivalu Burton je uz Quentina Tarantina dobio nagradu za životno djelo. "Primiti ovakvu nagradu na filmskom festivalu u Rimu za mene je velika čast. Jako je emotivno dobiti takvo priznanje u gradu u kojem se osjećam kao da glumim u vlastitom filmu", rekao je Tim Burton u govoru.

Podsjetimo, Helena i Tim svoju su vezu započeli 2001., a završili 2014. godine. U međuvremenu su dobili dvoje djece, a prethodno je glumica bila u višegodišnjoj vezi s Kennethom Branaghom.

Ipak, Nakon godina ljubavi, Helena i Tim su prekinuli, a Helena sada ljubi znatno mlađeg frajera - 32-godišnjeg nasljednika bogate skandinavske obitelji, pisca Ryjea Daga Holmboea. Paparazzi su njihovu romansu otkrili još prošle godine, no sada se proslavljena glumica pojavila na dodjeli nagrada "Harper's Bazaar Women of the Year" i svima službeno predstavila Ryjea kao svog dečka.

Iako su prijatelji glumice bili zabrinuti što je našla toliko mlađeg muškarca, čini se kako je među parom sve u najboljem redu. Uostalom, mnogi glumičini bliski prijatelji jako su sretni što je nastavila dalje nakon bračnog brodoloma s Burtonom koji ju je javno prevario i ponizio.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 1 Petar Grašo +0 Petar Grašo Celebrity Danijela Martinović iznenadila potezom prema Hani Huljić, a napravila je i nešto što Grašo još nije

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +4 Shiloh Jolie Pitt (FOTO: Getty) Nekad i sad Šuškalo se da želi biti dječak i uzima muške hormone, no čini se da je kći slavnog bivšeg para od te ideje skroz odustala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene