posvetio joj lijepu objavu

Tarik Filipović rijetko pokazuje roditelje, no sada je imao dobar povod za objavu fotografije svoje majke!

Tarik Filipović Tarik Filipović Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Majka Tarika Filipovića Roditelji Tarika Filipovića Roditelji Tarika Filipovića na premijeri filma 42 sekunde Tarik Filipović s roditeljima Lejla i Tarik Filipović - 1 Lejla i Tarik Filipović - 2 Tarik i Lejla Filipović - 1 Tarik i Lejla Filipović - 6 Tarik i Lejla Filipović sa sinovima i Dinom Merlinom Tarik i Lejla Filipović sa sinovima i Zdravkom Čolićem +18 Tarik Filipović Galerija

Tarik Filipović na društvenim je mrežama objavio fotografiju svoje majke Seke povodom njezina rođendana.

Glumac Tarik Filipović (52) inače nema običaj pokazivati svoje roditelje na društvenim mrežama, no sada je napravio iznimku.

Povodom rođendana svoje majke Seke Tarik je u svojim pričama na Instagramu objavio njezinu fotografiju, uz koju joj je uputio i lijepu čestitku.

"Sretan rođendan, majčice", napisao je Tarik uz fotografiju na kojoj njegova majka pozira sa svojim psom u naručju, a možete je pogledati u našoj galeriji.

Tariku su majka Seka i otac Omer velika podrška, a iako izbjegavaju javna pojavljivanja, prošle godine došli su ga podržati na zagrebačkoj premijeri španjolskog filma "42 sekunde", u kojem on ima jednu od glavnih uloga.

Pogledaji ovo Tarik Filipović Celebrity Roditelji Tarika Filipovića zbog sina se pojavili u javnosti, što ne čine gotovo nikad, a razlog za to ipak je bio poseban!

I dok roditelje rijetko pokazuje, Tarik se rado hvali svojom suprugom, bivšom Miss Hrvatske Lejlom Filipović, nekoć Šehović.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tarik Filipović (@tarikfilipovic)

Njih dvoje u braku su od 2007. godine i zajedno imaju sina Armana, dok Lejla iz prvog braka s Dadom Majolijem ima i sina Dinu, kojeg Tarik odgaja kao vlastito dijete.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Tintor Vladimir Tintor i Olga Pakalović Vladimir Tintor i Olga Pakalović Vladimir Tintor i Olga Pakalović +25 Vladimir Tintor - 1 Celebrity Aljoša iz Kumova misli na svoju Vesnu i dok ne snimaju seriju, pogledajte što ga je podsjetilo na nju!  

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Deva Cassel - 2 Deva Cassel - 1 Deva Cassel - 3 Deva Cassel i Saul Nanni - 11 +24 Deva Cassel i Saul Nanni - 6 Celebrity Kći jedne od najljepših žena svijeta sve više nalikuje na nju, njezinoj ljepoti ne prestaju se diviti: "Stvarno princeza!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene