dobro su se zabavili

Srpski glumac iz serije koja je zaludjela svijet ni na odmoru ne može pobjeći od paparazza, no to ga nije omelo u uživanju s obitelji

Darko Perić - 5 Darko Perić - 5 Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Darko Perić - 2 Darko Perić - 3 Darko Perić - 4 Darko Perić - 6 Darko Perić - 1 Darko Perić - 1 Darko Perić - 2 Darko Perić - 3 Darko Perić - 4 Darko Perić - 1 +2 Darko Perić - 2 Galerija

Srpski glumac koji je ostvario važnu ulogu u popularnoj seriji "La Casa de Papel", Darko Perić, uhvaćen je dok je izvodio akrobacije u moru na obiteljskom odmoru u Italiji.

Srpski glumac Darko Perić koji je svoju najvažniju ulogu u svijetu glume odigrao u popularnoj seriji ''La Casa de Papel'' uhvaćen ja na odmoru u Italiji.

Pogledaj i ovo Viktorija Rađa Kakva ekipa! Viktorija i Dino Rađa pohvalili se fotografijama sa zvijezdama hit-serije koja je obožavana u cijelom svijetu!

Bradati glumac izvodio je akrobacije skokovima u vodu, a u plavim kupaćim hlačama sa šarenim uzorkom pokazao je svoje tetovirano tijelo.

Posebnu pažnju ukrala je velika tetovaža medvjeđe glave preko njegova trbuha, a glumac ima razne crteže i preko cijelih ruku i nogu.

Društvo su mu pravili prijatelji te supruga Roxi i sin Giorgino.

Darko je u ''La Casi de Papel'' glumio Helsinkija, a osim ove serije odigrao je i uloge u ostalim španjolskim serijama ''Mar de plastico'', ''A Perfect Day'', ''Crematorio for Canal''.

Perić je rođen 1977. godine u Kladovu u Srbiji. O njegovu privatnu životu jako se malo zna, a podatke o svojoj obitelji čvrsto drži u tajnosti.

Sa samo šest godina Darko je nastupio prvi puta na pozornici na poziv jednog kubanskog izvođača, a zbog uzbuđenja pred nastup, Perić je oduševio Kubanca koji ga je otad ugurao u svaku školsku predstavu.

Darko je htio ići u školu animacije u Zagrebu, a s početkom rata njegovi se snovi nisu ostvarili. Roditelji su ga potom poslali u Bukurešt u veterinarsku školu, a u Rumunjskoj je ponovno otkrio svoj talent za glumu i interes za kazalište. Ipak, nastavio je studirati veterinu i glumiti u slobodno vrijeme.

1994. preselio se u Temišvar gdje je krenuo i glumiti u kazalištima. Nakon što je završio studij, preselio se u Njemačku gdje je snimao kratke filmove, a nakon kratka vremena spakirao je kofere i otišao u Španjolsku gdje je i ostao živjeti. Tamo ga je sreća susrela i otad je snimio nekoliko serija i filmova.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar Saša Lozar Saša Lozar Saša Lozar - 1 +13 Saša Lozar - 2 Celebrity Saša Lozar pokazao kako uživa sa suprugom s kojom ga rijetko vidimo, a još rjeđe su u ovakvim izdanjima!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić i Bloom Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +27 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput se pohvalila tko joj pomaže čuvati Blooma: "Odmah mu je dala zlatni gumb!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene