Nema kontrolu nad tijelom

Zvijezda "Moderne obitelji": "Praktički sam prikovana za krevet"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Nisam obožavateljica mršavosti, a mnogi od vas mi govore da sam premršava", napisala je glumica na Twitteru.

Zvijezda serije "Modern Family" obratila se u emotivnom statusu svojim obožavateljima, otkrivši da ima zdravstvene probleme zbog kojih je izgubila jako puno kilograma. Htjela se na taj način opravdati od optužbi da promovira anoreksiju. Počela je, naime, dobivati prilično zlobne komentare na račun svog izgleda.

Pogledaj i ovo showbuzz PROZIRNI MATERIJAL Zvijezda serije hvali se da ima istu haljinu kao kolegica, a fanovi to negiraju: "Ona izgleda kao za striptiz"

Dirljivu poruku napisala je otkrivši da nije imala najbolju godinu i da je sa sobom to povuklo dosta promjena, uključujući i one fizičke. Rekli su joj, kaže, da ne smije vježbati. "Nisam obožavateljica mršavosti, a mnogi od vas mi govore da sam premršava", napisala je glumica na Twitteru. "Obzirom da sam posljednjih mjeseci praktički prikovana za krevet, izgubila sam dosta mišićne mase. Okolnosti su takve da nemam kontrolu nad svojim tijelom i kako ono izgleda", dodala je glumica.

Mlada djevojka je, da podsjetimo, prije pet godina bila na transplantaciji bubrega. "Želim da mlade djevojke znaju da mi nije namjera promovirati anoreksiju. Nije baš zabavno kad se pogledaš u ogledalo i vidiš da je sav tvoj trud nestao, da imaš noge tanke kao nečije ruke". Ipak, kaže Sarah, nada se da će uskoro dobiti odobrenje da opet vježba, bude snažna i vitka. "Nema razloga za brigu. Bila sam loše prije, bit ću vjerojatno i u budućnosti, ali sam odlučna u tome da pobijedim sve prepreke", zaključila je Hyland. Zbog zdravstvenih problema, lijepa djevojka otkazala je u siječnju dolazak na dodjelu SAG nagrada.

 

"Sherwood (and nothing else) looks good on me" @domsherwood Buy a shirt and a portion of the proceeds go to the Anti-Bullying Alliance! https://represent.com/sherwood/official-dominic-sherwood-tee-sherwood-looks-good-on-me-blue-eyes

A post shared by Sarah Hyland (@therealsarahhyland) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene