"Bravo!"

Poznato je da je Sandra Bagarić svestrana žena, ali sad se pohvalila još jednim talentom koji posjeduje

Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić Sandra Bagarić - 2 Sandra Bagarić - 5 Sandra Bagarić - 4 Sandra Bagarić Sandra Bagarić - 4 Sandra Bagarić - 5 Sandra Bagarić - 1 Sandra Bagarić i suprug - 1 Sandra Bagarić - 2 +19 Sandra Bagarić Galerija

Sandra Bagarić često dijeli trenutke iz privatnog života, a sada je jasno da se uspješna glumica odlično snalazi i u kuhinji.

Naša glazbena diva i glumica Sandra Bagarić svestrana je žena, a kao i u mnogim drugim segmentima života, snalazi se i u kućanskim poslovima.

Sandra se ovoga puta na društvenim mrežama pohvalila svojim sokom kojeg je sama spravila. 

Pogledaji ovo Sandra Bagarić - 1 Celebrity Sandra Bagarić slavi okrugli rođendan, teško je ovu brojku povezati s njom, a ovo je slatko iznenađenje kojim se pohvalila!

"Radim sok od smokvinog lista. Mlade listove sušim za čaj. Čudo od arome", napisala je glumica uz fotografije finalnog proizvoda. 

"Molim recept", "Kraljica" "Vrijedna Sandra", "Predivan sok", "Bravo", nizali su se komentari. 

Podsjećamo, Sandra je u sretnom braku s Darkom Domitrovićem, a njihova ljubavna priča uvijek je iznova zanimljiva. Naime, Darko je bio Sandrin profesor i predavao joj je na zagrebačkoj Glazbenoj akademiji, a ona se u njega zaljubila na prvi pogled. Uvijek se ističe i to da je Sandra njega zaprosila.

Pogledaji ovo Sandra Bagarić - 1 Celebrity Sandra Bagarić pokazala je kako održava formu, predivan pogled na okoliš odmah ju je motivirao za vježbanje!

"Bili smo na moru, žena kleknula s ručnikom i u kupaćim gaćicama, kleknula i zaprosila me nasred plaže! Pred našim kumovima Dinom i Lovrom Pogorelić, mi smo njima kumovi, oni su nama kumovi. Nitko to nije očekivao, ja najmanje! Nakon godinu i nešto zabavljanja! Nije mi dala priliku, možda bih ja to i učinio jednog dana!" prisjetio se Domitrović jednom prilikom.

Vjenčali su se 1997. godine nakon pet i pol godina veze, a danas su sretni roditelji dvojice sinova, Lovre i Marka.

Pogledaji ovo Sandra Bagarić i Darko Domitrović Celebrity Ljubavna priča ovog domaćeg para započela je filmski: Upoznali su se dok joj je on bio profesor, a ona mu je odmah poželjela roditi djecu!

Sa svojim pratiteljima Sandra voli dijete svoje životne trenutke, a posebno je u posljednje vrijeme posvećena vježbanju u prirodi.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller Tara Thaller i Mateo Cvenić In Magazin: Tara Thaller i Mateo Cvenić - 5 In Magazin: Tara Thaller i Mateo Cvenić +27 In Magazin: Tara Thaller i Mateo Cvenić Celebrity Naša lijepa glumica više se ne odvaja od svog bivšeg mentora, s kojim je pronašla ljubav brzo nakon razvoda!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 5 Vlatka Pokos - 4 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 2 +25 Vlatka Pokos - 1 inMagazin Vlatka Pokos priznala nam je da je ponovno zaljubljena, evo što je otkrila o svom novom odabraniku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene