I to smo dočekali!

Konačno: Jedan od najpoželjnijih muškaraca na svijetu prvi put snimljen na ulicama Rovinja!

Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Salma Hayek (Foto: Instagram) Galerija

Ryan Reynolds u Rovinju snima film "The Hitman's Wife's Bodyguard".

Holivudski glumac i jedan od najpoželjnijih muškaraca na svijetu Ryan Reynolds prvi je put snimljen na setu filma "The Hitman's Wife's Bodyguard", čije je snimanje ovih dana počelo u Rovinju.

Pogledaj i ovo showbuzz Pravi profesionalac! Dobro raspoloženi Ryan Reynolds na setu filma u Rovinju: Ni kiša mu ne smeta u snimanju napetih scena!

Ryan je scene snimao s kolegom Samuelom L. Jacksonom, koji je već bio objavio nekoliko fotografija iz Hrvatske na društvenim mrežama i nahvalio je, baš kao i glumica Salma Hayek.

Glavne zvijezde filma bit će smještene u nekoliko najboljih rovinjskih hotela, a bit će im ponuđene samo istarske delicije. Filmski set osigurava oko 150 ljudi.

1. svibnja set se navodno seli u Zagreb, u muzej Mimara te na školsko igralište u Klaićevoj ulici.

Kako ekskluzivno doznaje Jutarnji list, pregovori su odmakli već daleko, lokacije u Zagrebu su dogovorene, a samo snimanje po zagrebačkim ulicama trebalo bi trajati do 12. svibnja. Scene s Hayek, Jacksonom i Reynoldsom trebale bi biti snimane i u samom muzeju Mimara.

Producente je zanimala i lokacija Zapadnog kolodvora, dio kadrova biti će snimljen i u ZET-ovim tramvajima, a spomenute lokacije neće se snimati tek zbog kadrova, već će biti kulise za spektakularne akcijske scene po kojima je poznat prvi nastavak filma.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Zsa Zsa (FOTO: Josip Regovic/PIXSELL) Zsa Zsa (FOTO: Josip Regovic/PIXSELL) Zsa Zsa (FOTO: Josip Regovic/PIXSELL) +0 Zsa Zsa (FOTO: Josip Regovic/PIXSELL) Celebrity Ludo zaljubljena pjevačica izmjenjivala nježnosti s  bratom blizancem dečka Lane Jurčević

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene