Prva ozbiljna ljubav

Mlađahni sin Davida Beckhama u vezi s glumicom iz hit-serije, slavna mama blagoslovila njegov odabir!

Romeo Beckham, David Beckham (Foto: Profimedia) Romeo Beckham, David Beckham (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Romeo Beckham, David Beckham (Foto: Profimedia) Millie Bobby Brown (Foto: Getty Images) Romeo i Victoria Beckham (Foto: Getty Images) Millie Bobby Brown (Foto: Getty Images) Millie Bobby Brown (Foto: Getty Images) Millie Bobby Brown (Foto: Getty Images) Romeo Beckham (Foto: Getty Images) Millie Bobby Brown (Foto: Getty Images) Romeo i David Beckham (Foto: Getty Images) Millie Bobby Brown i David Beckham (Foto: Getty Images) +0 Romeo Beckham (Foto: Getty Images) Galerija

Romeo Beckham u vezi je s Millie Bobby Brown.

Romeo Beckham, sin nogometaša Davida i modne kreatorice Victorije, izlazi s mladom glumicom i zvijezdom hit-serije "Stranger Things" Millie Bobby Brown, prenose svjetski mediji.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

16-godišnji Romeo i 15-godišnja Millie upoznali su se prije tri godine na dobrotvornoj gala večeri Unicefa, kada se Millie kao jedna od ambasadorica na pozornici pojavila zajedno s Romeovim ocem Davidom.

Nakon te večeri Millie se bila oglasila na društvenim mrežama i izjavila kako će se te večeri sjećati cijelog života, a novinarima je na crvenom tepihu priznala kako je velika obožavateljica Romea.

Tako je na pitanje koja su njezina nadanja što će se dogoditi s likom Eleven koju utjelovljuje u seriji "Stranger Things" odgovorila kroz šalu kako se nada da će joj se dogoditi nešto s Romeom Beckhamom.

Mlađahni par ovih je dana i službeno počeo hodati, potvrdio je neimenovani izvor za The Sun.

"Zajedno su tek nekoliko dana, ali su vrlo sladak par. Victoria im je dala svoj blagoslov i velika je obožavateljice mlade Millie", otkrio je izvor.

Obitelj Beckham i Brown nisu zasad željeli komentirati ovu vijest, ali vjerujemo da će se njihovi glasnogovornici uskoro obratiti javnosti.

I dok Romeo dosad nije izlazio ni s kim u javnosti, Millie je bila u vezi s 15-godišnjim američkim pjevačem Jacobom Sartoriusom koja je potrajala do lipnja prošle godine.

Vijest o prekidu Millie je objavila putem društvenih mreža, pritom otkrivši kako ona i Jacob planiraju ostati prijatelji.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama: Nastupaju Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) - 2 Maja Šuput, Marko Grubnić (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama: Nastupaju Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) - 1 Ples sa zvijezdama: Nastupaju Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) - 6 +6 Ples sa zvijezdama: Nastupaju Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) - 5 Celebrity Majina čestitka Grubniću pala u drugi plan zbog ove fotografije, nešto drugo ipak je više privuklo pažnju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene