Dame uživaju

Veze s muškarcima joj baš nisu uspjevale, a sada se ne odvaja od žene u koju se iznenada zaljubila!

Rebel Wilson i Ramona Agruma Rebel Wilson i Ramona Agruma Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson i Ramona Agruma - 1 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 3 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 5 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 4 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 2 Rebel Wilson - 5 Rebel Wilson - 3 Rebel Wilson - 2 Rebel Wilson - 1 Rebel Wilson i Ramona Agruma +20 Rebel Wilson i Ramona Agruma Galerija

Rebel Wilson snimljena je na plaži u Australiji sa svojom partnericom Ramonom Agruma koju je zaprosila prošle godine.

Holivudska glumica Rebel Wilson iskoristila je sunčani dan za uživanje na plaži Bondi u Sydneyju gdje su je sa zaručnicom Ramonom Agruma snimili paparazzi koji su se tamo zatekli.

43-godišnja glumica pokušala je proći nezapaženo ispod šilterice i sunčanih naočala na poznatoj plaži, ali objektivima nije promakla. Dame su bile dobro raspoložene, a osvježenje su zajedno potražile u oceanu.

Rebel je iznenadila svoje obožavatelje kada je početkom 2022. godine na Instagramu otkrila da ima djevojku.

"Mislila sam da tražim Disneyjeva princa... Ali možda mi je sve ovo vrijeme stvarno trebala Disneyjeva princeza", napisala je tada.

Pogledaji ovo Rebel Wilson i Ramona Agruma Celebrity Nakon neuspješnih veza s muškarcima sa ženom je pronašla sreću o kakvoj nije mogla ni sanjati, a i izgleda bolje nego ikad!

S pravnicom i modnom poduzetnicom u međuvremenu je dobila i kćerkicu Royce Lillian, koju im je rodila surogat-majka. Poznato je i da je Rebel godinama i sama pokušavala biti majka, ali ju je višak kilograma s kojim se dugo borila u tome sprječavao. Liječnik za neplodnost rekao joj je da će imati bolje šanse za začeće ako smršavi, nakon čega je ona tijekom 2020. godini izgubila više od 35 kilograma i promijenila životne navike.

Rebel je zaprosila Ramonu u Disneylandu, ispred kultnog dvorca, a sretnu vijest objavila je također na svojem profilu na Instagramu.

"Rekle smo da!" napisala je glumica uz fotografije zaruka.

Pogledaji ovo Meghan Markle Celebrity Glumačka zvijezda podijelila detalje susreta s Harryjem i Meghan, pa otkrila kakav joj je dojam ostavila Meghan, a on nije baš bio najbolji

Prije nego što se zaljubila u Ramonu, Rebel je imala niz propalih veza s muškarcima. Glumica je 2015. godine bila u ljubavnoj vezi s producentom Mickeyjem Goochom Juniorom, s kojim je radila na filmu "Kako biti solo", a zatim se 2017. godine kratko viđala s kaskaderom Adenom Stayom. Zadnji dečko bio joj je 11 godina mlađi biznismen i milijarder Jacob Busch, s kojim je prekinula u veljači 2021. godine i potom pronašla sreću s Ramonom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić +25 Vlaho Arbulić i kćerkica Luce - 1 Celebrity Jedan od najzgodnijih Hrvata pokazao novi imidž, s ovakvom ga frizurom još nismo imali prilike vidjeti!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Navojec, Mario Roth, Minea, Enis Bešlagić Goran Navojec, Minea, Mario Roth, Enis Bešlagić Renata Končić Minea Renata Končić Minea +10 Enis Bešlagić Celebrity Minea i službeno najavila uzbudljive novosti u društvu u kojem ćemo je uskoro često viđati: "Moja tri mušketira i ja!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene