zapalila tiktok

Prošlogodišnja predstavnica Norveške na Eurosongu sa svojim je fanovima uglas pjevala "Mamu ŠČ", evo kako to zvuči!

Alessandra Mele - 2 Alessandra Mele - 2 TikTok/Screenshot 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Mele - 3 Alessandra Mele - 2 Alessandra Mele - 1 Alessandra Mele Alessandra Mele - 3 Alessandra Mele - 2 Alessandra Mele - 1 Let 3 - 1 Let 3 na dočeku u Zagrebu - 16 Let 3 na dočeku u Zagrebu - 20 +4 Let 3 na dočeku u Zagrebu - 6 Galerija

TikTok objavala osvojila je brojne hrvatske obožavatelje u kojoj je Alessandra Mele sa svojim obožavateljima uglas pjevala "Mamu ŠČ".

Alessasndra Mele, inače prošlogodišnja predstavnica Norveške na Eurosongu, trenutačno putuje svijetom i druži se s obožavateljima.

Početkom veljače posjetila je Poljsku gdje se također družila s fanovima, a netko je samo u pozadini uzviknuo: "Mama kupila traktora", stih pjesme Leta 3 s kojim su predstavljali Hrvatsku na Eurosongu. 

Pogledaji ovo In Magazin: Vatrogasci - 3 inMagazin Vatrogasci obradili pjesmu Baby Lasagne i priredili spektakl u središtu metropole: ''Ma on pobjeđuje na Eurosongu!''

Alessandra se priružila publici te je pjevala poznate stihove ne skidajući osmijeh s lica, a pubila je glasno uzvikivala "ŠČ".

Pogledaji ovo Teya Dora Zanimljivosti I Srbija je odobrala svog predstavnika na Eurosongu: Pobjednica je Teya Dora, što kažete na njihov odabir?

Ovaj video na TikToku pogledan je više od milijun puta i broji skoro 90 tisuća lajkova. Ispod videa može se naći puno pozitivnih komentara, a najviše onih iz Hrvatske.

@lubie_dobra_muze Alessandra Mele in Poland 01.02.2024r. 🇵🇱❤️#alessandramele #queenofthekings #queenofthekingstour #warszawa #warszawa_poland #klubstodoła #mamakupilatraktora ♬ dźwięk oryginalny - lubie_dobra_muze

Inače, Alessandra je sa svojom pjesmom završila na 5. mjestu u finalu prošlogodišnjeg Eurosonga. Bila je jedan od favorita sa svojom pjesmom "Queen of Kings". Nakon natjecanja je postala vrlo uspješna.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton +25 Kate Middleton i Camilla Parker Bowles - 1 Celebrity Procurila vijest o povratku Kate Middleton na posao, ovaj podatak je iznenadio i palaču, pa se misterij oko princeze samo produbljuje

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Belma Džomba Belma Džomba Belma Džomba Belma Džomba +15 Belma i Mirza Džomba - 2 Celebrity Supruga naše rukometne legende nestala je iz javnosti otkako je promijenila karijeru, no sada se imala čime pohvaliti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene