I nije jedini

Princ Harry stigao u London zbog tužbe koju je pokrenuo, tvrdi da su ga prisluškivali i uhodili na pomalo uznemirujuće načine

Princ Harry Princ Harry Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry - 1 Princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 1 Princ Harry i Meghan Markle s djecom Princ William i princ Harry - 4 Princ William i princ Harry - 1 Princ Harry Princ Harry - 1 Princ Harry Princ Harry +19 Meghan Markle i princ Harry Galerija

Britanski princ Harry stigao je na Visoki sud u Londonu na ročište protiv izdavača novina Daily Mail zbog navodnog prisluškivanja telefona i drugih povreda privatnosti.

Princ Harry podnio je tužbu protiv Associated Newspapersa zajedno s drugim poznatim osobama, uključujući pjevača Eltona Johna i njegovog supruga i redatelja Davida Furnisha te glumice Elizabeth Hurley i Sadie Frost.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Prvi dan pripremnog ročišta održava se u ponedjeljak, no ne očekuje se da će itko od tužitelja govoriti. Njih sedam pokrenulo je postupak prošle godine, ali pravna ograničenja koja je tražila novinska grupacija znače da konkretni detalji njihovih navoda dosad nisu objavljeni.

Prema izjavi koju su u listopadu objavili odvjetnici Sadie i Harryja, slučaj protiv Associated Newspapersa uključuje optužbe za prisluškivanje telefonskih poziva, automobila i domova te plaćanje policiji za osjetljive informacije.

Associated Newspapers, izdavač Daily Maila, The Mail on Sunday i Mail Onlinea, rekao je da u potpunosti i nedvosmisleno poriče optužbe i traže da se slučaj odbaci.

Medijski progoni bili su jedan od razloga zbog kojih su se Harry i njegova supruga Meghan, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, povukli s kraljevskih dužnosti i preselili u Kaliforniju kako bi stvorili nove živote i karijere, a žestoko su napali novinare u svojoj nedavnoj šestodijelnoj Netflixovoj dokumentarnoj seriji i u Harryjevim memoarima "Spare".

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk Irina Shayk Bradley Cooper i Irina Shayk Bradley Cooper i Irina Shayk +11 Irina Shayk - 6 Celebrity Jedna od najseksi žena svijeta u najmanjem mogućem badiću počastila detaljnim pogledom na svoje tijelo!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama: Ana i Mario - 2 Marko Cibocci Ples sa zvijezdama: Ana i Mario - 1 Ana Zaninović i Mario Ožbolt u 4. emisiji Ples sa zvijezdama - 5 +25 Ana Zaninović i Mario Ožbolt u 4. emisiji Ples sa zvijezdama - 2 Zanimljivosti Dok je naša prezgodna sportašica plesala u oskudnom kostimiću, Ciboci je gledao samo u jedno: "Zbilja impresivno!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene